03 / 05 / 2024

istmarina fransa tatili kampanyası başladı

istmarina fransa tatili kampanyası başladı

DAP Yapı, Kartal'daki projesi İstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur tatili hediye ediyor.

Sean Connery'nin Londra ve Fransa'daki konutları satılıyor!

İskoç oyuncu, efsanevi Bond yıldızı ve yapımcı Sean Connery'nin Londra'daki evi ve Fransa'daki malikanesi satışa sunuldu...

Fransa'da göçmenler oturum izni ve konut talebiyle gösteriler düzenledi!

Fransa'da kendilerine oturum izni ve konut imkanı verilmesini talep eden göstericiler, hükümet karşıtı pankartlar taşıdı.

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Cem Akkaymak tarafından açıldı.

Fransa'da kaçak işçi çalıştıran Türk inşaat patronuna hapis!

Fransa'da faaliyet gösteren Türk inşaat patronu; vergi kaçırma, kaçak işçi çalıştırma ve usulsüz olarak parasını Türkiye'ye göndermesi sebebiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Fransa, İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşa planını kınadı!

Fransa, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Fransa'daki Verteuil Şatosu 25 milyon TL'ye satılıyor!

Fransa'da 1000 yıldır La Rochefoucauld ailesine ait olan Verteuil Şatosu, maddi imkansızlıklar sebebiyle el değiştirmek için hazırlanıyor. Şato 25 milyon TL bedelle satılacak. 

Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü yok!

Siyasi analist Tony Ebu Necm, Fransa'nın Akdeniz'de petrol ve gaz aramak için Lübnan topraklarındaki rolünü güçlendirmeye çalıştığına dikkat çekti ve Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü olmadığını belirtti...

Fransa’daki tarihi Nantes Katedrali’nde yangın!

Fransa'nın Nantes şehrinde yer alan tarihi Saint-Pierre Katedrali'nde yangın çıktı. 

ABD Fransa'ya ilave yüze 25 gümrük vergisi uygulayacak!

ABD, Fransa'nın Amerikan teknoloji devlerine dijital hizmet vergisi getirmesine yanıt olarak ülkeye ilave yüzde 25 gümrük vergisi uygulayacak.

Fransa’da şatolar satışa çıkarıldı!

Fransa'da koronavirüs nedeniyle şato sahipleri çalıştırdıkları personelin işine son vermek ve hatta şatolarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

Fransa'da yükselen Avrupa'nın en büyük camisi için yardım kampanyası başlatıldı!

Fransa'nın Strazburg şehrinde 2018'de yapımına başlanan Eyüp Sultan Camisi'nin inşaatı için yardım kampanyası başlatıldı.

Koronavirüs Fransa’da inşaat sektörünü vurdu!

Fransa’da inşaat sektörü faaliyetleri 20 yılın en düşük seviyesine geriledi. Ülkede ilerleyen dönemde sektörde yaşanan iş kaybının istihdam kaybına yol açtığı kaydediliyor.

Fransa'nın sembolü 'Notre Dame'ın inşaatı yeniden başladı! 

Fransa'nın sembolü 'Notre Dame'da 15 Nisan 2019'da yangın çıkmıştı. Bir süre sonra katedralin eski haline getirilmesi için inşaat çalışmaları başlatıldı. Fakat koronavirüs sebebiyle inşaat çalışmalarına ara verilmek zorunda kalındı. Şimdi inşaat çalışmaları tekrar başladı...

istmarina fransa tatili kampanyası başladı Haberi

istmarina fransa tatili kampanyası başladı

DAP Yapı, Kartal'daki projesi İstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur tatili hediye ediyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. îstMarina'da 1.463 ünitenin 1.260'ı alıcısıyla buluştu. Talebi dikkate alarak tatil kampanyasını uzattık."...