14 / 05 / 2024

İstmarina ihaleye çıkıyor

İstmarina ihaleye çıkıyor

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) iki projesi için ihale zamanı geldi. İhaleler, Nidakule Ataşehir ve İstmarina için gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Rize Çayeli projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projesi yarın ihaleye çıkıyor. 36 adet konutun yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 103 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 103 konut yer alıyor. 

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

TOKİ Kırklareli projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ'nin 158 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'daki yeni projesi 31 Ağustos 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

İstmarina ihaleye çıkıyor Haberi

İstmarina ihaleye çıkıyor


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) iki projesi için ihale zamanı geldi. İhaleler, Nidakule Ataşehir ve İstmarina için gerçekleştirilecek. 


Nidakule Ataşehir'in dükkanları 

Tahincioğlu'nun Ataşehir'de inşa ettiği ofis projesi Nidakule Ataşehir'de yer alan 21 dükkan, 19 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. İhalede büyüklükleri 173.39 ile 496.73 metrekare arasında değişen cadde dükkanları satılacak. Dükkanların muhammen bedeli ise 3 milyon 500 bin ile 9 milyon 900 bin lira arasında değişecek. İhale dosyası Nidakule Ataşehir satış ofisi ve Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü'nden alınacak. 


İstmarina'nın eğitim tesisi 

DAP Yapı'nm Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği İstmarina projesinin Özel Eğitim Tesisi ihalesi ise 18 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Muhammen bedelin 40 müyon 760 bin lira olarak belirlendiği ihale, Emlak Konut GYO'nun Ataşehir'deki genel müdürlüğünde, saat...