06 / 05 / 2024

istmarina kartal ne zaman teslim edilecek

istmarina kartal ne zaman teslim edilecek

İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. DAP Yapı tarafından hayata geçirilen proje 5 blok halinde 1.424 adet konuttan meydana geliyor.

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

İstmarina Kartal mağaza listesi!

İstmarina Kartal mağaza listesi haberimizde yer alıyor. 200 ticari alanın bulunduğu İstmarina kapılarını yarın açacak.

İstmarina Kartal güncel konut fiyatları 2017!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi Kartal İstmarina Rezidans projesi 32-39 katlı beş blok şeklinde yükseliyor.

AND Pastel Kartal ne zaman bitecek?

Nakit ödemelerde yüzde 13 indirim uygulanan AND Pastel Kartal projesi İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

7 blok halinde hayata geçirilecek AND Kartal Rezidans'ta 1.595 daire, 42 ofis ve 35 dükkan bulunuyor. Peki AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

DKY Kartal ne zaman teslim?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire bulunuyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü ’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede 331 adet daire yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ne zaman teslim?

İstmarina Kartal fiyatları!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede 1.424 adet daire yer alıyor. İstmarina Kartal fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

istmarina kartal ne zaman teslim edilecek Haberi

istmarina kartal ne zaman teslim edilecek

İstmarina Kartal  projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabının öncesinde projeyle ilgili detay bilgilere değinelim.  


Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen  İstmarina  Kartal  projede yer alan konutların büyüklükleri 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor.


İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabını haberimizin devamında yer alıyor.İstmarina Kartal İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da yükseliyor. Dap Yapı imzalı proje 31, 34, 36 ve 38 katlı 5 blok halinde bulunuyor.


İstmarina Kartal ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı ise 2016 yılının Ağustosa ayı olarak planlanıyor. 


İstmarina Kartal projesinde sosyal olanakları arasında güvenlik, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, otopark,...