08 / 05 / 2024

İstmarina Ofisleri iletişim

İstmarina Ofisleri iletişim

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina iletişim bilgileri!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede ticari üniteler 40 metrekareden başlıyor.Kartal İstmarina iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina iletişim!

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DAP Yapı imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale Ofisleri iletişim!

10 katlı 9 blok şeklinde yükselen proje 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlnedi.

Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim!

16 katlı tek blok halinde inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Parima Merter Ofisleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası (0212) 482 20 20 olarak belirlendi.

Dap Yapı İstmarina iletişim!

Daire tiplerinin 1+'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede teslimler Aralık 2016 yılında yapılacak. Dap Yapı İstmarina iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim!

Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri'nin lansmanı 22 Nisan günü yapılacak. Ataşehir Tatar Yapı Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Projenin basın toplantısı 22 Nisan'da yapılacak.

Bayraklı Verapol Plaza Ofisleri iletişim!

Verapol İnşaat imzasıyla yükselen Bayraklı Verapol Plaza Ofisleri içerisinde kapalı otopark, merkez uydu sistemi, iklimlendirme sistemi bulunuyor. Bayraklı Verapol Plaza Ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı Pendik iletişim!

Kartal'da İstmarina projesinin satışlarına devam eden Dap Yapı İstanbul Pendik'te 1.5 milyar liralık yatırımla yeni projeye başlıyor. Dap Yapı Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Neorama Söğütözü ofisleri iletişim bilgileri!

Neorama Söğütözü ofislerin alanları 89 metrekare ile 681 metrekare arasında değişiyor. Proje toplam 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Neorama Söğütözü ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İstmarina Kartal iletişim!

İstmarina Kartal iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan İstmarina Kartal projesinde daire fiyatları 351 bin liradan başlangıç gösteriyor...

İstmarina Ofisleri iletişim Haberi

İstmarina Ofisleri iletişim

Ticari ünitelerin alanlarının minimum 40 metrekare, maksimum 75 metrekare olarak tasarlandığı projede fiyatlar kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.  


Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimden meydana gelen proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.


İstanbul'un Kartal ilçesinde yükselen proje toplam 62 bin 75 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje konum bilgisine göre özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında bulunuyor.


İstmarina projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Ortak alanlarına göre projede sauna, kapalı otopark, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, çocuk oyun...