07 / 05 / 2024

İstmarina Ofisleri satılık

İstmarina Ofisleri satılık

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Amass İzmir Ofisleri satılık!

Konum bilgisine göre İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta bulunan projede rezidans daire ve ofisin yer alıyor. Amass İzmir Ofisleri satılık toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri satılık!

Levent Ferko Signature Ofisleri satılık fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Levent Ferko Signature Ofisleri Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale Ofisleri satılık!

Ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değiştiği proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale Ofisleri satılık fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Axis İstanbul Ofisleri satılık!

Ofis alanları 74 metrekareden başladığı projede lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Ofisleri satılık ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.

İstmarina Dap Yapı satılık daire!

İstmarina Dap Yapı satılık daire tipleri stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde dizayn edildi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin Ağustos 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor.

İstmarina Kartal satılık daire!

İstmarina Kartal satılık daire seçeneklerinden 5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon 345 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan daireler 36 ay sonra teslim edilecek.

Kartal DAP İstmarina satılık daireler!

Teslim tarihi Ağustos 2016 olarak belirlenen Kartal DAP İstmarina satılık daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı...

İstmarina Ofisleri satılık Haberi

İstmarina Ofisleri satılık

Ticari ünitelerin alanlarının minimum 40 metrekare, maksimum 75 metrekare olarak tasarlandığı projede fiyatlar kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.  


Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimden meydana gelen proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.


İstanbul'un Kartal ilçesinde yükselen proje toplam 62 bin 75 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje konum bilgisine göre özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında bulunuyor.


İstmarina projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Ortak alanlarına göre projede sauna, kapalı otopark, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, çocuk oyun...