05 / 05 / 2024

İstMarina projesi ekim ayında ne kadar satıldı

İstMarina projesi ekim ayında ne kadar satıldı

Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu.

Vera Star Ekim'de satışta! Başkentte yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat'ın başkent Ankara'da hayata geçirdiği Vera Star projesi Ekim ayında satışa çıkacak. Başkent Vera Star projesinde 218 konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon projesi için Ekim 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon projesi 3 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Hayrat ilçesinde yükselecek projede 103 konut yer alıyor.

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

İstmarina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "İstmarina" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstmarina projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İstmarina gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi bünyesinde bulunan 1 adet bağımsız bölüm için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut İstmarina 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut GYO İstmarina değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı...

İstmarina 19 bağımsız bölümün değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina Projesi 19 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı...

İstmarina 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstmarina projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstMarina projesi ekim ayında ne kadar satıldı Haberi

İstMarina projesi ekim ayında ne kadar satıldı

GAYRİMENKUL sektörünün önde gelen firmalarından olan DAP Yapı, Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "İstMarina sadece İstanbul'un değil elde ettiği uluslararası ödüller ile dünyada ses getiren bir proje oldu. Projemizin bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. DAP Yapı olarak hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer katan eserler üretmeye devam edeceğiz." dedi.