05 / 05 / 2024

İstmarina satış

İstmarina satış

İçerisinde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul bulunan İstmarina ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa edildiğini söyleyebiliriz...

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi!

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Kartal'da dairelerin metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

İstmarina güncel satış fiyatları!

İstmarina güncel satış fiyatları 400 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde teslimler 2017'nin sonunda yapılıyor...

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

İstMarina brunch etkinliği 27 Aralık'ta!

Dap Yapı İstMarina projesinin brunch etkinliği 27 Aralık 2015 tarihinde İstMarina Satış Ofisi Kartal'da gerçekleştirilecek.

DAP Yapı, İstMarina Satış Ofisi'nde Safari etkinliğine hazırlanıyor!

İstMarina Satış Ofisi satış ofisinde gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, Afrika’da doğal yaşam ve Safari hakkında eğlenceli bir keşfe çıkarken, aileleri de DAP Yapı tarafından Kartal sahilinde hayata geçirilen İstMarina Satış Ofisi “Safari”’ye hazırla

DAP Yapı 2016'da 1 milyar 800 milyon TL'lik yatırım yapacak!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstMarina Satış Ofisi’nde, 27 Kasım Cuma günü basın mensuplarıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında, sektör ve DAP Yapı’nın çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ekim ayının satış şampiyonu İstMarina!

DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu.

DAP Yapı en çok satışını İstmarina ile yaptı!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı"satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre, DAP Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina, Ekim ayının şampiyonu oldu.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu İstMarina!

Emlak Konut GYO'nun satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre DAP Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının satış şampiyonu oldu.

Emlak Konut GYO'nun Ekim ayı satış şampiyonu İstmarina!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan DAP Yapı’nın, İstanbul Kartal’da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu İstmarina oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ekim ayı satış şampiyonu 164 milyon 324 bin 827,74 TL ile İstmarina projesi oldu.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Dap Yapı İstmarina satış ofisi!

Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimin bulunduğu proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Dap Yapı İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina satış Haberi

İstmarina satış

Banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan İstmarina ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana gelen DAP İstmarina, 1,463 adet daire yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


İstmarina ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Konutların; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kartal İstmarina, 31 ve 38 katlı bloklardan oluşuyor. 


Dairelerin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan DAP Yapı İstmarine projesinde;  cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


İstmarina...