19 / 05 / 2024

Istranca Dağları mağara

Istranca Dağları mağara

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fikret Macit, Istranca Dağları'nda 17 mağaranın tespit edildiğini bildirdi. Macit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'de deniz ve doğa turizmini geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Memur maaş zammında 2023 şoku! Rakamlar için gözler 1 Mayıs'ta!

Memur maaş zammında müjdeli haber dört gözle bekleniyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisi için kritik tarih 1 Mayıs olarak belirtiliyor. Peki memur maaşlarına ara zam yapılacak mı?

Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaşlarına 6 aylık periyotlar şeklinde zam yapılıyor. Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Emekli maaşlarına ara zam gelecek mi? Emekli maaşı nasıl yükseltebilir? Hemen kalem kalem açıklanan detaylara bakın!

Türkiye'de çalışan milyonlarca vatandaş erken emeklilik hayali kurarken emekliler de maaşlarına ara zam beklentisine girdi. Peki, Emekli maaşlarına ara zam gelecek mi? Erken emekli olmak için hangi şartlar gerekli?

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Istranca Dağları mağara Haberi

Istranca Dağları mağara


Kırklareli Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fikret Macit, Istranca Dağları'nda 17 mağaranın tespit edildiğini, 5'inin turizme açılabilecek nitelikle olduğunu bildirdi.


Macit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklareli'de deniz ve doğa turizmini geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.


Maden Tetkik Araştırma Enstitüsü ekiplerince Istranca Dağları'nda yapılan sismografik çalışmaların tamamlandığını belirten Macit, 17 mağara tespit edildiğini ifade etti.


Istranca Dağları'nın altında uzunlukları bilinmeyen onlarca mağara galerilerinin bulunduğunu vurgulayan Macit, "Girişleri bulunamayan ve uzunlukları bilinmeyen muazzam galeriler, su havuzları ve göletlerin olduğunu biliyoruz. Istranca Dağları'nda yapılan araştırmalarda 17 mağara tespit edildi. Yapılan teknik çalışmalara göre 5'i turizme açılabilecek nitelikte. Tespit edilen mağaralar ile ilgili araştırmalarımız sürüyor" diye konuştu.


Bölgenin geçim kaynağı olan turizmi canlandırmak istediklerini anlatan Macit, şöyle devam etti:


"Istrancalar doğa turizmi açısından son derece önemli bir bölge. Kırklareli’de...