05 / 05 / 2024

isttek mekanik

isttek mekanik

İsttek Makine Mekanik Ticaret Limited Şirketi, 19 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Gülseren Ateşin tarafından kuruldu...

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Altıntaş ve Rıdvan Büyükoğlu ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Bütün tarafından kuruldu.

Bvs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berhan Akbaş tarafından kuruldu.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Argon Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argon Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Olur tarafından kuruldu.

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arslankon Group İnşaat Elektrik Mekanik Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkoç tarafından kuruldu.

Girişim Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişim Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuz Yıldırım tarafından kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

Wolarf Mühendislik Mekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wolarf Mühendislik Mekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Ünal ve Hatice Naz Ünal  tarafından kuruldu. 

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözümsan Tm Mekanik Mühendislik Havalandırma İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hediye Rüstemoğlu tarafından kuruldu.

isttek mekanik Haberi

isttek mekanik

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Marmara Sitesi Yolu Saltan Sitesi NO.3B 1 adresinde faaliyete geçirildi. 19 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Gülseren Ateşin tarafından...