26 / 05 / 2024

istvest feryapı

istvest feryapı

İstvest Evleri Feryapı Bahçelievler'de fiyatlar 228 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 3+1 dairelerin 651 bin TL'den başladığı İstvest Evleri'nde bu dairelerin aylık taksit ödemeleri 3 bin TL'den başlıyor...

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

İnşaat sektöründe dijital bir çağ başladı!

Ofis projelerinde uzmanlaştığı dile getiren Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova "FerYapı, yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla ekonomiye değer katıyor" dedi.

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

FerYapı'nın lansmanı ertelendi!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness'ın tanıtılacağı lansman tarihi ertelendi.

FerYapı FerBusiness lansmanı 26 Mayıs'ta!

FerYapı, ticari gayrimenkullerin satış ve pazarlama sürecini FerBusiness çatışı altında toplayacak. FerBusiness ilk kez basın 26 Mayıs Cuma günü bir araya gelecek.

Fer Yapı 5 yılda da 4 milyar TL yatırım hedefliyor!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova geçmişe dönük yıllarda gerçekleştirdiği yatırımları artırmayı hedefliyor. Fer Yapı son 5 yıldaki 2 milyar TL'lik yatırımı iki katına çıkaracak.

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

istvest feryapı Haberi

istvest feryapı


Boyner Holding ve Fer Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen İstvest Evleri Bahçelievler Yenibosna'da yükseliyor. İstvest Evleri toplam 988 adet konuttan meydana geliyor.


Stüdyo dairelerden, 4+1 dairelere kadar seçeneklerin yer aldığı İstvest Evleri Feryapı'da teslimlerin Mayıs 2013 yılında yapılması planlanıyor. İstvest Evleri ödeme kampanyasına göre 5 yılda kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. 3+1 daireler için aylık banka kredisi taksiti 3 bin TL'den başlıyor.


İstvest Evleri fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. İstvest Evleri'nde stüdyo daireler 228 bin TL ile 270 bin TL arasında, 1+1 ile 1,5+1 daireler 336 bin TL ile 553 bin TL arasında, 2+1 ve 2,5+1 daireler 563 bin TL ile 822 bin TL arasında, 3+1 daireler 651 bin TL ile 962 bin TL arasında, 4+1 daireler 980 bin TL...