28 / 04 / 2024

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...



Feryapı, yeni markası Tioso.co’nun lansmanı gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 140 tane ünitenin bulunduğu ve paylaşımsız hazır ofis olarak belirtilen Tioso.co’nun lansmasını, Kâğıthane'de bulunan Premier Kampüs Ofis’te Feryapı Genel Müdürü Yakup Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Tioso.co’yu bir ‘paylaşımsız hazır ofis’ olarak tanımladıklarını belirten Yılmaz, “Ofisinizin dekorasyon maliyetini sıfıra kadar düşüren, yalnızca işinize odaklanmanız için ofis kurulumuna dair tüm operasyonu sizler için tamamlayan ve buna ek olarak konfor ve iş hayatının dengesini gözeten bir özel firmayız. Tioso.co çalışma kadronuza göre dekorasyon değişimi imkanı veren ofisler tasarlayarak işinizin tüm ihtiyaçlarına cevaplar bulduk. Bir patronun prestij ve konforunu koruyarak, genç ekiplerin beğenisine uygun çalışma alanları hazırladık. Geniş seçeneklere sahip sosyal alanları ile hem çalışma alanlarını çeşitlendirdik hem de misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz prestijli ortamlar oluşturduk.” ifadelerinin kullandı.

ekonomim.com'da yer alana habere göre; Tioso.co’da şu anda 140 adet ünitenin bulunduğunu ifade eden Yılmaz, sistemin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı olduklarını belirtti. Şu anda ise 12 bin metrekare alanda hizmet verdiklerini kaydeden Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde  İzmir  ve Ankara’da yine Feryapı’nın projelerinde örneklerini açmayı düşünüyoruz. Ayrıca Almanya’ya da taşıyabiliriz” diye konuştu.

TİOSO:CO HAKKINDA

Verilen bilgiler kapsamında göre, Tioso.co’da 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte paylaşımsız hazır ofisler yer alıyor. Ofisin dekorasyon maliyetini sıfıra indirmeyi, ofis kurulumuna dair tüm operasyonu tamamlayan ve iş hayatının dengesini gözeten Tioso.co, birden fazla hazır ofisi yan yana kiralayıp daha büyük şirket merkezi oluşturma olanağı sağlıyor.

Büyük firmaların, genel merkezlerini küçülterek şehrin değişik bölgelerinde daha küçük ofisler açarak, ofislerini çalışanlarının ayaklarına götürdüğüne işaret edilen toplantıda, “Akordiyon gibi açılıp büyüyen ve küçülen ofislerin dekorasyon yatırımlarını üstlenmek istemeyen  bu şirketler de hazır ofis işletmelerinde kendi ihtiyaçlarını karşılayacak hazır ofisleri kiraladılar” denildi. Kiralama bedeline yönelik bir soruya, yetkililer şu yanıtı verdi: “En küçük birimimiz 50 metrekare. 40-45 bin lira civarında kirası var. Alana göre değişiyor. Birim fiyatları ortalama 850- 900 TL.”

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Yapı denetim kuruluşları isyan etti! Yapın denetim firması çok, denetleme alanı yok!

 


Geri Dön