06 / 05 / 2024

İstwest daire tipleri

İstwest daire tipleri

Hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Evdekifirsat.com, şimdi de Yenibosna'da İstwest'li olma fırsatı sunuyor.

Daire Kartal'da beklenen konut tipleri satışta!

Bodur Gayrimenkul’ün Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ın beklenen daire tipleri, ‘Yüzde 0.70 faiz’ ve ‘Yarısını teslimde öde’ kampanyalarıyla satışa çıktı. Yeni satışa açılan dairelerde fiyatlar 279.000 TL’den başlıyor.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bahçelievler İstwest satılık daire!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede toplan 988 adet daire yer alıyor. Proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bahçelievler İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Evre Gedizler'de birçok ödeme seçeneği sunuluyor. Evre Gedizler Sancaktepe daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler bulunuyor.

Moment İstanbul daire tipleri!

AC Yapı tarafından inşa edilen Moment İstanbul projesi 731 adet daire ve 12 adet mağazadan meydana geliyor. Moment İstanbul daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri!

Hep İstanbul Tekfen projesi toplamda 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Hep İstanbul Tekfen Evleri daire tipleri ve büyüklüklerine göre satış fiyatlarında değişiklik gösteriyor.

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri!

İlk etap satışlarının tamamlandığı Dumankaya Mozaik projesi 3 etapta toplam 799 daire ve 1 iş yerinden oluşuyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik daire tipleri ve alanlarına göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Sultan's Residence satılık daire tipleri!

Sultan's Residence satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

İstanbul Marina daire tipleri!

Konutların satışlarına devam edilen İstanbul Marina daire tipleri 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Bahçekent Flora daire tipleri!

İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

İstwest daire tipleri Haberi

İstwest daire tipleri

Hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Evdekifirsat.com, şimdi de Yenibosna'da İstwest'li olma fırsatı sunuyor. Fırsatla, projede ayda 2 bin 900 liradan başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Boyner Holding ve FerYapı işbirliğiyle hayata geçirilen İstvvest projesi 999 üniteden oluşuyor. Yaşamın başladığı projede sosyal alanlar, kapalı ve açık yüzme havuzları ve hobi atölyeleri yer...