04 / 05 / 2024

İstwest etkinliği ne zaman

İstwest etkinliği ne zaman

İstanbul FerYapı - Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi'nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan'da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak...

Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Peki Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Tapuda cins değişikliği ne zaman yapılır?

Bir taşınmazın durumunun değişmesi halinde, tapuda da bu değişiklik yapılabiliyor. Bunun için gerekli belgeler ile birlikte tapu müdürlüğüne başvuruluyor. Peki, tapuda cins değişikliği ne zaman yapılır?

Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Esenler Havaalanı Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Kurayla satışa sunulan projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Peki Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Hilti Açık Kapı Günü etkinliği 19 Aralık'ta!

İnovatif ürünleri ve hizmetleri ile inşaat sektöründe ses getiren Hilti, yılda 5 kez düzenlenen ‘Hilti Açık Kapı Günü’ etkinliği kapsamında belirli ürünlerine özel birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.

Keller Williams’ın Açık Ev etkinliği gerçekleşti!

Keller Williams’ın sektörde bir ilke daha imza atarak Türkiye’ye adapte ettiği, ABD emlak sektöründe sıklıkla kullanılan etkili bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’de düzenlendi.

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da 59 konut kura yöntemiyle satılıyor. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 260,48 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Edirne Süloğlu kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 38 adet konutun kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Edirne Süloğlu'nda 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Edirne Süloğlu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

Kurayla 369 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

Malatya Beydağı TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Aylık 556,99 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 144 aya varan vade uygulanıyor. Peki Malatya Beydağı TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Edirne Lalapaşa TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Peşinat olarak minimum 9 bin 377 TL alınan TOKİ Edirne Lalapaşa'da toplam 59 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Edirne Lalapaşa TOKİ kura çekilişi ne zaman?

İmar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde veya dışında, imar plânı bulunan alanlarda Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği uygulanıyor. Yönetmelik maddesi yapılan değişiklikle ertelendi. Peki, İmar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

İstwest etkinliği ne zaman Haberi

İstwest etkinliği ne zaman

İstanbul FerYapı - Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi'nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan'da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak. Ünlü radyocu Geveze'nin gösterisiyle konuklan eğlenceye doyuracağı etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldızlanndan Nev ve Göksel de katılımcılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. 16 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında İstWest Meydan'da 25 TL ve üzeri harcama yapanlar, 9 Mart'taki bu muhteşem etkinliğe 2 kişilik davetiye kazanacak. 


Yeni Başkent...