02 / 05 / 2024

İstwest Evleri konumu

İstwest Evleri konumu

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. İstwest Evleri satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Kuleli Evleri Bomonti'de peşinde yüzde 10 indirim!

Değerlenen konumu ve kolay ulaşım olanakları ile merkezde olmanın ayrıcalığını katlayacak Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona yaklaşılıyor. İstanbul'un köklü ve merkezi bir semtinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede satışlar devam ediyor.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Kepez Park 17 Evleri'nin ilk etabı tamamlandı!

Park 17 Evleri, 520 dairesi, konumu ve sosyal olanaklarıyla kentin yaşam alanı oldu Çanakkale'nin gelişen bölgesinde yer alan Park 17 Evleri, projenin ilk etabında hayatın başlamasıyla Kepez in yeni yaşam alanı oldu.

VistaHill Bodrum Evleri geleneksel mimari ile dikkat çekiyor!

VistaHill Bodrum Evleri, geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarımı biraraya getiriyor. Konumu, mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri sizi konforlu ve huzurlu bir hayata davet ediyor.

Fer Yapı İstwest Evleri ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor.Üstelik 'Fer Yapı İstwest Evleri ödeme koşulları' kapsamında peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılıyor

Fer Yapı İstwest Evleri ödemeleri!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Fer Yapı İstwest Evleri ödemeleri kapsamında peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılıyor.

İstwest Evleri satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. İstwest Evleri satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

İstwest Evleri adres bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede 988 adet daire bulunuyor. İstwest Evleri adres bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Unigarden Evleri Sakarya'da 88 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’nin en önemli eğitim kentlerinden Sakaya’da inşaası başlayan Unigarden Evleri Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde eşsiz konumu ile yükseliyor. Projede 850 konut, 1 AVM yer alıyor.

İstwest Evleri konumu Haberi

İstwest Evleri konumu

Sosyal kullanım alanları arasında projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları bulunuyor.


İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede peşinatsız 120 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen İstwest Evleri projesinde ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay sonunda 25 bin 475 TL ödendikten sonra; ara ödeme yüzde 10 olarak 31 bin 843 TL ödeniyor.


İstwest Evleri seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon,...