19 / 07 / 2024

İstWest Meydan nerede

İstWest Meydan nerede

İstwest Meydan'da Türkiye’nin ve dünyanın en gözde markalarının yer aldığı “Marka İndirim Çadırı” ile çadır turnesi günleri 18 Aralık 2014 – 15 Ocak 2015 tarihleri arasında başlıyor.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

İstwest Meydan yılbaşında açık mı?

İstwest Meydan, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan yılbaşında açık mı? İstwest Meydan yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İstwest Meydan 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İstwest Meydan Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstwest Meydan hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstwest Meydan Kurban bayramı çalışma saatleri...

Meydan Halkalı nerede?

Meydan Halkalı Konutları için 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 287 konut ve 56 ticari birimin yer aldığı proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Meydan Halkalı nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Meydan Halkalı'da teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 287 daire ve 56 ticari birimden oluşuyor. Peki Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Meydan Halkalı Konutları nerede?

Meydan Halkalı'da satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari birimlerin bulunduğu projede çeşitli sosyal yaşam alanları da yer alıyor. Peki Meydan Halkalı Konutları nerede?

İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstwest Meydan hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstwest MeydanAVM bayramda kaça kadar açık? İstwest Meydan bayramda kaçta açılacak?

İstWest Meydan nerede Haberi

İstWest Meydan nerede

FerYapı – Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest’in önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet meydanı İstwest Meydan'da Türkiye’nin ve dünyanın en gözde markalarının yer aldığı “Marka İndirim Çadırı” ile çadır turnesi günleri 18 Aralık 2014 – 15 Ocak 2015 tarihleri arasında başlıyor.


Türkiye’nin lider markalarını bir araya toplayan marka indirim çadırı, 18 Aralık 2014 – 31 Ocak 2015 tarihleri arasında İstWest Meydan’da marka severlerle buluşacak. “Çadır Turnesi”nin yeni adresi olan İstWest Meydan, misafirlerine 45 gün boyunca marka ve kaliteyi uygun fiyatlarla alma fırsatı sunacak.


Derimod, Barbour, Fabrika, T-Box, Roccobarocco, Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi pek çok önemli markaya, “Çadır Turnesi” ile ev sahipliği yapacak olan İstWest Meydan, kaliteli alışveriş yapmak isteyen misafirlerine alışveriş şöleni yaşatacak.


Yeni Yıl...