14 / 05 / 2024

Istwest yaza merhaba etkinliği

Istwest yaza merhaba etkinliği

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı Istwest için harika bir organizasyon düzenledi. Istwest’liler Işın Karaca konseri ile yaza ‘‘merhaba’’ dedi.

Gratis'ten kışa merhaba kampanyası! Duyan Gratise koşacak! Rexona deodorant 75 TL! İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Gratis'ten kışa merhaba kampanyası başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün indirime girdi. Peki Garatis'te hangi ürünlerin fiyatı düştü? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Çılgın indirimlerle yaza veda! 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Hepimiz bakımlı olmayı severiz. Fiyatlar artsada, indirimli kovalar ve nerede uygunsa almaya çalışırız. Watsons yazın son dev indirimiyle yaza veda etmeye hazırlanıyor. İşte o muhteşem indirimler. 29 Ağustos 2022 Watsons fiyat listesi…

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Co Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Essam M. Sıdky Ibrahım Sıdky ve Emad M. Sedky Ibrahım ortaklığında kuruldu.

Merhaba Tours Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tours Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile A.H Hamed Abouzeıd, Abdulraheem Katabı ve Abdullah Al-Sakkaf ortaklığında kuruldu. 

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Istwest yaza merhaba etkinliği Haberi

Istwest yaza merhaba etkinliği

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığı Istwest için harika bir organizasyon düzenledi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen etkinlikte Istwest’liler Işın Karaca konseri ile yaza ‘‘merhaba’’ dedi. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı organizasyonda Işın Karaca şarkıları ve sahne şovuyla Istwest’lileri coşturdu. 


Portföyüne kattığı yeni markalarla her geçen gün daha da büyüyen Evdekifirsat.com, geçtiğimiz hafta sonu konut sahiplerine ve basına özel bir organizasyon düzenledi. Işın Karaca konseri ve barbekü etkinliği ile keyifli zaman geçiren davetliler konsere büyük ilgi gösterdiler. Şehrin merkezinde en ince ayrıntının düşünülerek hayata geçirilen Istwest’te konser sonrasında satış ofisini ziyaret eden Işın Karaca projeye hayran kaldığını belirtti. Projeye olan beğenisini şu sözlerle özetledi: ‘‘Bugün bu etkinliği düzenleyen, ev fırsatlarını sizler için araştırıp bulan EVDEKİFİRSAT.COM’a, Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’ye ve...