20 / 05 / 2024

İSU Gebze binası

İSU Gebze binası

İSU, Gebze’deki abonelerine de yeni binasında üst düzey hizmet sunuyor. İSU Gebze Şube Müdürlüğü, toplam 105 personeliyle Gebze halkının hizmetlerden en hızlı ve en kaliteli şekilde yararlanması için çalışıyor.

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

Gebze'de 40.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi, arsa hissesi, iki katlı prefabrik fabrika ve idari binasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 40 milyon 155 bin 694 TL olarak açıklandı.

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM ve Otel binasını KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle  Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye satmıştı...

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası 270 bin dolara satıldı!

İzmir'de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın görev yaptığı klise binası, kilise derneği üyeleri tarafından satın alındı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açılıyor!

31 Temmuz’da yeni terminal binasını hizmete açacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, “26 milyon euroluk yatırımla kapasitemiz 41 milyon yolcuya çıkacak. Bu yatırımla şehir havalimanı olacağız” diye konuştu.

İSU Gebze binası Haberi

İSU Gebze binası



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde su, kanalizasyon ve arıtma ihtiyacını karşılayan İSU, Gebze’deki abonelerine de yeni binasında üst düzey hizmet sunuyor. İSU Gebze Şube Müdürlüğü, toplam 105 personeliyle Gebze halkının hizmetlerden en hızlı ve en kaliteli şekilde yararlanması için çalışıyor.



ÜÇ KATLI HİZMET BİNASI


Kısa süre önce Gebze Güzeller Mahallesi Şehit Mevlüt Duru Caddesi No: 10 adresindeki yeni yerine taşınan İSU Gebze Şube Müdürlüğü, ilçe halkına yönelik abonelik, su bağlama, su arıza, kanal bağlama, kanal arıza ve abonelik hizmetlerini yürütüyor. Gebze halkının üst düzey memnuniyetini hedefleyen İSU Gebze Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi tarafından teşrifatı yapılan eski Sümeyye Hatun Hastane binasının ilk üç katında hizmet veriyor.



ABONEYE GÜLERYÜZLÜ HİZMET


İSU Gebze Şube Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar, yeni hizmet binasında daha rahat ve daha modern hizmet...