02 / 05 / 2024

isvea banyo 2015

isvea banyo 2015

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Kale’ye A Design Award 2015 tasarım ödülü!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

Kale Seramik'in Crate serisi A Design Award 2015 tasarım ödülü aldı!

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması “A’ Design Award 2015”te, ‘Crate’ serisiyle ödüle layık görüldü.

İtalya markası ISVEA banyo ürünlerini Almanya'da tanıttı!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, ödüllü tasarımları ve yenilikçi modern yaklaşımıyla sergilediği 12 seri ürünle sektörün önemli fuarlarında ISH Frankfurt'a damgasını vurdu.

Uluslararası ISH 2015 Fuarı başladı!

" Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı 'na ( ISH ) 2015, 59 ülkeden 2 bin 465 firma katılıyor.

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

Dünyanın en önde gelen ticaret fuarlarından "Banyo,Yapı,Enerji,Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı ISH 2015”, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak.

İtalyan ISVEA, 2015 koleksiyonuyla Unicera'da!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

İtalyan ISVEA 2015 koleksiyonunu tanıtacak!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta. TSF ve TİMDER işbirliğiyle Tüyap tarafından organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

isvea banyo 2015 Haberi

isvea banyo 2015


Ödüllü tasarımcılar Nativita Design House ve Sevil Acar tarafından tasarlanan Sott’Aqua Serisi, “doğaya dönüş” temasından aldığı ilhamı İtalyan tasarım şıklığı ile buluşturarak su altı dünyasının yumuşak ve akıcı formlarını yeniden yorumladı.


Ödüllü Seri


Sott’Aqua Serisi, tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında yer alan A’Design Award, EDIDA Tasarım Yarışması ve Red Dot Design 2015’te kazandığı ödüllerle de banyolardaki tasarım kültürü ve anlayışına damgasını vuruyor.


Kendi Banyonu Kendin Tasarla


Sott’Aqua Soffice Serisi; özel seperasyon sistemi ve gizli çekmecesiyle dolap içinde düzenli depolama olanağı sağlıyor. Doğal ahşap kaplama ve lake seçenekleriyle el imalatı hassasiyetinde üretilen banyo dolapları, modüler yapısıyla kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlamasına da olanak sağlıyor.


Bornoz ve Banyo Terliğiniz İçin Özel Alan


Sott’Aqua Marino Serisi; küçük hacimlerde büyük depolama alanları yaratan duvar modülleri, gizli...