29 / 04 / 2024

ISVEA Flamma banyo 2015

ISVEA Flamma banyo 2015

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, alev dalgalarından esinlenerek hayata geçirdiği “Flamma” ile banyolardaki tasarım anlayışının sınırlarını zorluyor.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

ISVEA Hindistan’da 20 mağaza açacak!

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

Nef, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan NEF Kağıthane 03 ve NEF Merter 12’nin banyolarına damgasını vurdu.

ISVEA’nn smartPlus ile hijyen ve konfor bir arada!

ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

ISVEA Flamma banyo 2015 Haberi

ISVEA Flamma banyo 2015

Yıllardan beri ateşle var olan seramik sanatının alevi, ISVEA'nın yeni serisi Flamma İkonik Lavobo ile hayat buldu. Tasarımı ile banyo kültürüne yepyeni bir yorum getiren Flamma, 

banyoları mükemmel bir yaşam alanına dönüştürüyor.  


Sanat Eseri Gibi Bir Lavabo: "Flamma"

Flamma, alev dalgalarının dansını çağrıştıran dış yapısı, geniş pürüzsüz yüzeyli yalın haznesi ve kullanım kolaylığıyla maksimum işlevsellik sağlayarak banyoları farklılaştırmayı amaçlıyor. Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünleriyle tüketicilerden tam not alan ISVEA, bu yeni ürünüyle adeta heykelsi bir sanat eserini banyolarla buluşturuyor. Flamma ikonik lavabo ile banyolar; modern, organik ve heykelsi formun görselliği sayesinde sanatsal bir alana dönüşüyor.


Ödüllü bir tasarım

ISVEA’nın tasarımcılarından Yatasarım Ömer Faruk Yakupoğlu tarafından tasarlanan Flamma, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award 2015’te ödüle layık...