02 / 05 / 2024

ısvea markası

ısvea markası

Türkiye inşaat malzemeleri sektörünün önde gelen üreticilerinden olan ve çatısı altında uluslararası yabancı markaların Türkiye distribütörlüğünü başarı ile yürüten ECE Holding, İtalya’nın köklü banyo markası ISVEA’yı satın aldı.

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

ISVEA Regina ile geçmişi geleceğe taşıyın!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişten gelen esintileri bugünün modern banyolarına taşıyor.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

ISVEA Regina, geçmişi geleceğe taşıyan seri!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişten gelen esintileri bugünün modern banyolarına taşıyor.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi!

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

ISVEA Allegro banyolara değer katıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

Eagle Residence'ın banyolarına ISVEA imzası!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, yeni konut projelerine adını yazdırmaya devam ediyor. Selimoğlu Group’un Kartal’da yükselen Eagle Residence projesinin banyolarında İtalyan ISVEA’nın imzası bulunuyor.

Bakırcı Yapı, markasını kentsel dönüşüme taşıyacak!

Bakırcı Yapı, Serenity markasını kentsel dönüşüme de taşıyacak. Şirket, Sarıgöl'de 5 bin konutluk dönüşüm projesinin yanı sıra Halkalı ve Kemerburgaz'da yeni projelerini satışa çıkaracak.

ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin seçkin İtalyan markası ISVEA, etkileyici yeni tasarımıyla banyolarda hayat buluyor. Allegro, modern mimariyi tamamlayan yalın çizgisiyle banyolara değer katıyor.

ISVEA Flamma ile banyolardaki tasarım anlayışını değiştiriyor!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, alev dalgalarından esinlenerek hayata geçirdiği “Flamma” ile banyolardaki tasarım anlayışının sınırlarını zorluyor.

ısvea markası Haberi

ısvea markası


İtalyan tasarım kültürünü, ürün kalitesini ve farklı fonksiyonellik anlayışını Türk tüketicileri ile tanıştırarak, banyolarda İtalyan rüzgarı estirmeyi hedefleyen ECE Holding, 2012 yılında başlattığı satın alma görüşmelerini 2013 yılı başında tamamlayarak, Roma’da gerçekleşen imza töreni ile ISVEA markasını resmen bünyesine katmış oldu. Türkiye’de İtalyan tarzını  en iyi yansıtan banyo markası olmak ilkesi ile yola çıkan ISVEA, tasarım odaklı tüketicilerin birinci tercihi olmayı hedefliyor. 28 Ocak Pazartesi günü Roma’da ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve ISVEA CEO’su Mario Angelucci arasında gerçekleştirilen imza törenine Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil de katıldı.




“Çizmeyi aştık”ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, imza töreninde şunları söyledi: “ISVEA markası ile Türk girişimciliği ve yaratıcılığını İtalyan tasarım ve fonksiyonelliği ile buluşturuyoruz. ISVEA gerek Türkiye’de gerekse...