04 / 05 / 2024

ISVEA unicera fuarında

ISVEA unicera fuarında

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yeni ödüllü tasarımları ile 150'ye yakın ürünü 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda sergileyecek.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Penta yeni ürünlerini 28. UNICERA Fuarı'nda tanıtıyor!

Banyo ve armatür sistemlerinin öncü markası Penta, yeni nesil ürünlerini UNICERA 28. Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor…

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

ISVEA unicera fuarında Haberi

ISVEA unicera fuarında

ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ’ in ev sahipliğinde, markanın CEO’su N. Bülent ONUR, CDO (Chief Design Officer) Ettore GIORDANO ve Italy / CAO (Chief Administrative Officer) Alessio SCACARONİ'nin sunumuyla markanın 2015 koleksiyonunu ve hedeflerini...