23 / 07 / 2024

ISVEA ve CERA işbirliği mi yapıyor

ISVEA ve CERA işbirliği mi yapıyor

İtalyan ISVEA, Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile imzaladığı işbirliğinin ardından CERA yetkilileriyle Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerine Çorum’daki üretim tesislerini gezdirdi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

ISVEA’nn smartPlus ile hijyen ve konfor bir arada!

ISVEA, birçok teknolojik özelliği bir arada sunan Akıllı Klozet Kapağı smartPlus teknolojisi sayesinde konforu, kişisel hijyenle buluşturarak daha sağlıklı banyo ve tuvaletleri hayatımıza kazandırıyor.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

CREDAI üyeleri ISVEA’nın Çorum’daki tesislerini gezdi!

İtalyan ISVEA, Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile imzaladığı işbirliğinin ardından CERA yetkilileriyle Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerine Çorum’daki üretim tesislerini gezdirdi.

İtalyan İSVEA, CERA seramik ile anlaşma imzaladı!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle imzaladı tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

ISVEA, tasarımlarını CERA ortaklığıyla Hindistan'da satışa sunuyor!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

Kaleseramik, Unıcera Fuarı'na katılacak!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edicoughi ve Edilgres markalarıyla, seramik pazarının önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleriyle Unıcera'da yer alacak.

Seramiksan ve Ceramica Rondine UNICERA'daydı!

Seramiksan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 26. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, ortağı olduğu İtalyan marka Ceramica Rondine ve teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleri ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı.

İsvea artık Türk banyolarında!

İsvea artık Türk banyolarında. 28 Şubat Cuma günü Unicera Fuarındaki Isvea standında gerçekleştirilen tanışma kokteyline sektör temsilcileri ve de seçkin bir davetli topluluğu da katıldı.

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

ISVEA ve CERA işbirliği mi yapıyor Haberi

ISVEA ve CERA işbirliği mi yapıyor

İtalyan ISVEA, geçtiğimiz hafta 20 yıl sürecek bir iş birlikteliğine imza attığı Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA’yı Türkiye’deki üretim tesislerinde ağırladı. CERA yönetimi ile Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerinden oluşan 10 kişilik ekip üretimi yerinde inceledi. ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, Çorum’da bulunan  seramik ve banyo dolabı üretim tesislerini gezdirerek katılımcılara ISVEA ve ürünlerini tanıttı. Programda ISVEA’nın kullandığı teknolojiler, tasarımlar ve ürünler hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Gezi boyunca showroom’lardaki ISVEA ürünleri de katılımcılara tanıtıldı. 


Hindistanın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile İtalyan ISVEA 20 yıl sürecek işbirlikteliğinin imzasını 14 Ağustos 2015 Cuma günü atmıştı. İşbirliği kapsamında CERA, ISVEA’nın tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa...