22 / 05 / 2024

İsveçteki yangın ne oldu

İsveçteki yangın ne oldu

Başkent Stockholm'ün 150 kilometre batısındaki Vastmanland'da 31 Temmuz 2014 Perşembe günü başlayan ve de binlerce hektar ormanlık alanı tahrip eden yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Altında yangın alevlendi! Gram, yarım, çeyrek altın ne kadar? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatlarına hemen bakın!

Son zamanlarda birçok insan gram altın, çeyrek altın, yarım altın gibi altın türlerinin fiyatlarını yakından izliyor. Peki 22 Ağustos 2023 Salı gram, yarım, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

1 gram gümüşün ne kadar olacağı belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüşteki dalgalanmaların devam etmesi ile, gümüş yatırımcılarının uzun zamandır beklediği sorunun yanıtı Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş 1 gram gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. 

Piyasalar resmen yangın yeri! Euro/TL' de son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022

Piyasalar bugün resmen yangın yerine döndü. Dolar ve altın fiyatlarındaki yükselişin ardından euro da atak yaparak yükselmeye devam ediyor. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç TL? İşte euro da son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022...

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Denizli'de fabrika yangını!

Denizli'de gıda deposunda çıkan ve boru imalatı yapan fabrikaya sıçrayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangına, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 6 yangın söndürme aracıyla müdahale ediliyor.

Tiger Woods İsveç’teki adasını satışa çıkardı!

Golf dünyasının en önemli yıldızlarından biri olan Tiger Woods İsveç’teki özel adasını satışa çıkardı. Malaren Gölü’nde yer alan ve Stockholm’ün birkaç kilometre ötesinde olan özel adanın fiyatı 6 milyon euro...

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Özlem Güneç, Alper Dipi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Şırnak'ta bir yurtta yangın çıktı!

Şırnak'ta kız yurdunda yangın çıktı. Elelektrik kontağındaki arıza nedeniyle çıktığı bildirilen yangın yurdun güvenlik elemanları ve diğer görevliler tarafından söndürüldü. Dumandan etkilenen 12 öğrenci Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İstanbul Güneşli'de depoda yangın çıktı!

İstanbul Güneşli 'de, daha önce boya ve baskı imalathanesi olarak kullanılan 2 katlı boş bir depoda öncekig ece saat 23.00 sıralarında yangın çıktı...

Antalya'da anaokulu'nda yangın çıktı!

Antaly a'daki bir anaokulunda klima patlamasından dolayı çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının çocukların bulunmadığı bir sınıfta çıkmış olması olası bir facianın da önüne geçti

İsveçteki yangın ne oldu Haberi

İsveçteki yangın ne oldu

İsveç'in Vastmanland bölgesinde bir haftadır süren orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi.


Başkent Stockholm'ün 150 kilometre batısındaki Vastmanland'da 31 Temmuz Perşembe günü başlayan ve binlerce hektar ormanlık alanı tahrip eden yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının kontrol altına alındığını belirten yetkililer, helikopter ve uçakların yanı sıra yüzlerce itfaiye eri ve askerin müdahalesinin sürdüğünü aktardı.


-Kral tatilini yarıda kesti -


Öte yandan İsveç Kralı Carl 16. Gustaf, Öland Adası'ndaki tatilini yarıda keserek yangın bölgesine gitti. İsveç kralı, gazetecilere "Gözlerime inanamıyorum, tek kelimeyle feci" diye...