30 / 06 / 2024

isviçrede kayak tatili

isviçrede kayak tatili

Ülke genelinde özellikle son hafta içinde hava sıcaklıklarının normalin üzerinde gerçekleşmesi dolayısıyla küçük kayak merkezlerinde kar kalmadı. Noel tatili öncesinde yağan kar nedeniyle doluluk oranları artış gösteren merkezler, son hafta içerisinde ner

Almanya'nın ucuzluk marketi Lidl'in 599 Euro'ya sattığı 'Türkiye tatili' kısa sürede tükendi!

Alman market zinciri Lidl'in Ocak 2023'te Side'de 599 avroya  (yaklaşık 10 bin TL) sattığı 3 haftalık tatilin yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede tükendiği bildirildi. 

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Kartepe kayak merkezi kar yağışını bekliyor!

Marmara Bölgesi’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de kayak pistlerinde kar olmaması işletmecileri düşündürürken, yılbaşı tatili öncesinde bu akşam yağacak kar ile rezervasyonların artmasını bekliyor.

Ilgaz'da işletmecilerin yüzünü yarıyıl tatili güldürdü!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım'ın, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Türkiye'nin kış turizmi merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki oteller, yarıyıl tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Türkiye'nin en iyi kayak otelleri!

YAZI ayrı kışı ayrı güzel denir ya, işte inanın ülkemiz de böyle. Yazın upuzun sahil şeridinde birçok tatil noktası varken, mevsim kış olunca kar tatili için de birçok otel ve kayak merkezi var.

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü ve getiri potansiyeli yüksek projesi Batışehir’de ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Batışehir'den ev sahibi olanlar İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanıyor...

Kar yağışlarının başlamasıyla kayak merkezleri hareketlendi!

Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları ani düşerken mevsimin ilk karı da yağmaya başladı. Kış turizmi ve kayak merkezleri ise hareketlendi. Kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 4 santimetreye yükseldi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi, beyaza büründü. Merkezin 2. etap pistlerinde kar kalınlığı 4 santimetre ölçüldü

Hakkari Kayak Evi Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Merga Bütan Yaylası'nda 2010 yılında baraka ve konteynırlarla halkın hizmetine açılan kayak merkezinin yetersiz kalması sonucu, yeni yapılan kayak evi binası ile halka daha sağlıklı hizmet verileceği belirtildi

Madendeki suyun kısa sürede boşaltılması zor!

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mahir Yiğit, "Ermenek'te galerideki suyun kısa sürede çekilme ihtimali çok düşük. Birkaç saatte boşaltılma olasılığı da düşük" dedi.

Kayak merkezlerinde kış hazırlığı başladı!

Kayak merkezlerinde kış hazırlığı başladı. Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım: " Kayak sezonunun bir an önce açılması için kar yağışını bekliyoruz " dedi.

Kayaköy'de imar planına tepki!

Kral mezarlarıyla ünlü Kayaköy'de 300 yataklı otel yapılmasına karşı, çevreciler harekete geçti. Tepkilerini anlatmak için bir araya gelen Kayaköylüler, imar planının koruma amaçlı değil, rant amaçlı olduğunu söylüyor.

Kayaköy otel istemiyor!

Kayaköy'de 300 yataklı otel yapılmasına karşı çevreciler harekete geçti. 'Kayaköy'ün turizme kazandırılmasına değil bindiğimiz dalın kesilmesine karşıyız' diyen çevreciler İngilizce ve Türkçe hazırlanan pankartlarla seslerini duyurmak istedi.

isviçrede kayak tatili Haberi

isviçrede kayak tatili


İsviçre'de mevsim normallerinin üzerindeki hava sıcaklıkları nedeniyle kayak merkezleri zarar etmeye başladı.


Ülke genelinde özellikle son hafta içinde hava sıcaklıklarının normalin üzerinde gerçekleşmesi dolayısıyla küçük kayak merkezlerinde kar kalmadı. Noel tatili öncesinde yağan kar nedeniyle doluluk oranları artış gösteren merkezler, son hafta içerisinde neredeyse boşaldı.


Gelecek günlerde de ülkede kar yağışı beklenmemesi nedeniyle bazı kayak merkezleri, rezervasyonları iptal etmek ve pistlerini kapatmak zorunda kaldı.


Kayak merkezleri, bu kış en az üç hafta sonu daha karlı bir hava...