12 / 05 / 2024

işviçreli geberit

işviçreli geberit

İsviçreli tesisat ve rezervuar markası Geberit, 2013 yılını yeni kentsel dönüşüm projeleri yardımı ile yüzde 30'luk bir büyüme ve 36 milyon TL ile kapatmayı hedefliyor...

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Kısa süreli çalışma ödeneği kimlere verilir? Kısa çalışma ödeneği işsizlik maaşını etkiler mi?

Kısa çalışma ödeneğine dair sorulan pek çok soru bulunmaktadır. Pandemi ile verilmeye başlayan kısa süreli çalışma ödeneği tekrardan gündemde yer alıyor. İşte bu konuya dair sorulan sorular ve yanıtlar!

Disney Plus kısa süreliğine ilk ay yüzde 30 indirimli! Fırsattan yararlanmak için son gün 19 Eylül 2022

Disney Plus,  Disney Plus Day etkinliği nedeniyle kısa süreliğine indirim kampanyası başlattı. Merakla beklenen yeni içerikleri ile de dikkat çeken Disney Plus’a 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni abone olacaklar ilk ay yüzde 30 indirimden faydalanacaklar.

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Kentsel dönüşüme KDV teşviği!

Kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde taşınmaz maliklerine ait mevcut inşaat alanının 1,5 katına kadar olan yeni inşaat alanlarında yapılacak konutlara ilişkin inşaat taahhüt işlerinde katma değer vergisi (KDV) yüzde 1 olarak belirlendi.

İŞKUR'dan müjde! İşsizlere çifte maaş!

Koronavirüs salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında bazı işletmelerin faaliyetlerine geçici süreliğine ara verildi. Bu nedenden dolayı işsiz kalan vatandaşlar işsizlik maaşından faydalanabiliyor...

Balıkesir'de 26.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 26 milyon 344 bin TL'ye ihaleye çıkardı.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

Milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, hepsi zamlandı!

Tüketici kredisi ve ev finansmanı sözleşmelerinde yasanın cayma hakkı, faiz oranı, erken ödeme, temerrüt, sigorta yaptırılması kararlarını ihlal eden ve belli süreli kredi kontratlarına ait açılan hesaplardan fiyat ve gider arz eden kredi veren kuruluşlara her işleme 2 bin 282 TL ceza geldi.

işviçreli geberit Haberi

işviçreli geberit
İsviçreli tesisat ve rezervuar markası Geberit, 2013 yılını yüzde 30'luk bir büyüme ve 36 milyon TL ile kapatmayı hedefliyor. Şirket bu hedefine yeni kentsel dönüşüm projeleri yardımıyla ulaşacak....