21 / 05 / 2024

İşyeri kredisi 2015

İşyeri kredisi 2015

Kendi işini kurmak isteyen ancak yeteri kadar bütçeye sahip olmadığını düşünenler için iş yeri kredisi kullanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nedir? İşyeri kredisi kullanım şartları nelerdir?

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

İşyeri kredisi kullanma şartları neler?

Belirli ve düzenli bir geliri olan ( ticari nitelikli müşteriler hariç ) ve kredi notu banka kriterlerine uygun, gerçek kişiler işyeri kredisi kullanabilir.

İşyeri kira artış oranı Aralık 2015!

Kira sözleşmeleri yıllık olarak yenilenen kiracılara mal sahipleri belli oranlarda zam yapıyor. Peki, Aralık ayında işyeri kiracısına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira artış oranı Aralık 2015..

İşyeri kira artış oranı Kasım 2015!

Kiracılık kanunu gereğince, kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde mal sahibi kira bedeline zam yapma hakkına sahip oluyor. Peki, işyerindeki kiracıya ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira artış oranı Kasım 2015..

Konut kredisi geç ödeme cezası 2015!

Konut kredisi kullanan kimi tüketiciler, ödemelerinde zorluk yaşayabiliyor. Bu nedenle ödemelerini olması gerekenden daha geç bir şekilde geriden ödeyebiliyor. Peki, konut kredisi geç ödeme cezası 2015 nedir?

Konut kredisi dosya masrafı iadesi dilekçe örneği 2015!

Yargıtay Kararları gereğince konut kredisi dosya masrafları tüketicinin müracaatı halinde iade edilebiliyor. Peki, iade nasıl gerçekleşir? İşte konut kredisi dosya masrafı iadesi dilekçe örneği 2015..

İnşaat tamamlama kredisi veren bankalar 2015!

İnşaata başlanan ancak tamamlamayan yapılar için bankalar inşaat tamamlama kredisi veriyor. Bu kredi, inşaat seviyesi belli bir orana ulaşan yapılar için veriliyor. İşte inşaat tamamlama kredisi veren bankalar 2015..

İşyeri kira artış oranı hesabı Ekim 2015!

Kanunen meskenlerde ÜFE oranlarının kullanılması zorunlu olurken, işyerlerinde bu zorunluluk 2020 yılına kadar uygulanmıyor. Peki, işyeri kira artışı nasıl yapılır? İşte işyeri kira artış oranı hesabı Ekim 2015..

İşyeri tadilat kredisi nedir?

İşyerinde yapılacak tadilat işleri için bankalar "İşyeri tadilat kredisi" adı altında kredi veriyor. Peki, işyeri tadilat kredisi nedir? Bazı bankaların sunduğu bu kredide koşullar nelerdir?

2015'in ikinci çeyreğinde 116 bin kişi konut kredisi kullandı!

2015'in ikinci üç aylık döneminde, 2.2 milyon kişi 27 milyar TL ihtiyaç kredisi, 116 bin kişi ise 13 milyar TL ev kredisi kullandı.

İşyeri kira artış oranı Eylül 2015!

İşyeri kira artış hesaplaması, meskenlerden farklı olarak yapılıyor. Meskenlerde ÜFE oranlarının hesaplamada kullanılması zorunlu olurken, işyerlerinde bu kural 2020 yılına kadar uygulanmıyor. Peki, İşyeri kira artış oranı Eylül 2015 nedir?

Konut kredisi masrafları 2015 nelerdir?

Konut kredisi, konutun teminat altına alınması şartıyla verilen bir tüketici kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kullanma sürecinde bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki, konut kredisi masrafları 2015 nelerdir?

Konut kredisi peşinatı 2015!

Konut kredisi, mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayan kişiler tarafından kullanılıyor. Kredide belli bir miktarın peşinat olarak ödenmesi gerekiyor. Peki, konut kredisi peşinatı 2015 ne kadar?

İşyeri kredisi 2015 Haberi

İşyeri kredisi 2015

İşyeri kredisi nedir?

Kendi işini kurmak isteyen ancak yeteri kadar bütçeye sahip olmadığını düşünenler için iş yeri kredisi kullanabiliyor. Bu kredi şahıs şirketleri için ihtiyaç kredisi olarak yada girişimci kredisi olarak kullanılabiliyor. 


İşyeri kredisi veren bazı bankalar ve koşulları:

Garanti Bankası:

Yeni bir işyeri satın almak veya sahip olduğunuz işyerinizi geliştirmek istiyorsanız İşyeri kredisi tam size göre! Üstelik satın alacağınız işyerini dilerseniz kiraya verip yatırım amaçlı faydalanabilir, dilerseniz işyeri olarak kendiniz kullanabilirsiniz.


Kullanım Amaçlı İşyeri Kredisi:

TL’nin yanı sıra Tüzel kişiler tarafından dövize endeksli olarak USD, EUR ve GBP cinsinden kullanabilir.

Maksimum kredi vadesi 96 aydır.

Kullandırım anında Banka'da geçerli olan İşyeri Kredisi faiz oranı uygulanır.

Sadece kullanım amaçlı işyeri alımı veya işyeri geliştirme amacıyla, gerçek ve tüzel kişiler tarafından kullanılabilir.

KKDF’den muaftır. KKDF muafiyeti uygulanabilmesi için kredi kullanımı...