16 / 05 / 2024

IT Hizmetleri Merkezi yeni binası

IT Hizmetleri Merkezi yeni binası

Yeni IT stratejileri kapsamında “IT Merkezi” olarak İstanbul’u seçen Daimler, Mercedes-Benz Türk bünyesinde kurulan “IT Hizmetleri Merkezi”nin yeni binasını hizmete açtı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. 7d7 İnşaat Emlak Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Yiğit tarafından kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

IT Hizmetleri Merkezi yeni binası Haberi

IT Hizmetleri Merkezi yeni binası

Mercedes-Benz Türk’ün ana şirketi Daimler, dünya çapında büyümeye devam ederken en büyük yatırımlarını bilgi teknolojileri alanına yapıyor. Global IT stratejisi kapsamında Türkiye’yi “bilgi teknolojileri üssü” olarak konumlayan Daimler,  İstanbul’da 2.800 m2 alan üzerine kurulan “IT Hizmetleri Merkezi”nin yeni binasını hizmete açtı. Toplamda 13 Milyon Euro’nun üzerinde  yatırım yapılması planlanan “IT Hizmetleri Merkezi”nde, şu anda 145 olan Türk IT uzmanı sayısının da 2015 yılı sonuna kadar 200’e çıkarılması hedefleniyor.


Daimler, Türkiye sayesinde çok daha güçlü bir IT yapısına sahip olacak


Daimler’in IT ağında SAP lojistik sistemleri geliştiren ilk ve tek merkezi olan İstanbul’daki küresel IT Hizmetleri Merkezi, SAP sistemlerinin Türkiye, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde uygulayıcısı rolünü de üstleniyor. Ağırlıklı olarak Almanca konuşulan bölgelerdeki lojistik, üretim ve İK konularındaki SAP...