05 / 05 / 2024

italya buca yatırım

italya buca yatırım

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. İş adamları Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti.

Buca Metrosu için yatırım onayı çıktı!

İzmir'deki şehir içi toplu ulaşım projelerinden Buca metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla yatırım programına alındı....

İzmir Buca'ya 718 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplam rakamı 618 milyon 241 bin lirayı bulan güçlü yatırım desteğini de arkasına alan Buca Belediyesi adeta proje ve yatırımların başkenti oldu.     

İzmir Buca'ya 2 yılda 11 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, '' 2 yılda 54 projeyi hayata geçirerek, bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdiğimizi sanıyorum. Biz işe ihmal edilmişliğinin izlerini silmekle başladık. 20 yıldır girilmemiş sokaklarımızı yenilemek için 11 milyondan fazla yatırım yaptık.''dedi.

Buca'nın yollarına 8.5 milyon liralık yatırım!

Son 2 yıllık sürede, ilçede yıllardır hizmet yüzü görmemiş mahallelerden başlayarak, cadde ve sokaklara 11 milyon liralık yatırım yapan Buca Belediyesi, 2016 yılında da bunları sürdürecek.

Ege Bölgesi'nden 39 firma İtalya'ya yatırım için başvurdu!

Son 3 yılda Ege Bölgesi'nden İtalya'ya yatırımcı arttı. Çelik kapı, gıda, tekstil, doğaltaş, geri dönüşüm, makine, yedek parça, jeotermal ve mobilyanın da olduğu birçok sektörden 39 firma bu ülkede yatırım için başvurdu.

İtalyanlar Buca'ya yatırım yapacak!

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. İş adamları Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti.

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak!

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve Bergama ilçelerinde 5.5 milyon liralık yeni kanal ve yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

İZSU, 6 ilçede 5.5 milyon liralık yatırım yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve de Bergama ilçelerinde toplam 5.5 milyon liralık yeni kanal ve de yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

Arkas Holding, Türkiye ve İtalya'da yatırım yapacak!

Arkas Holding, Türkiye ve İtalya'da yatırım atağı başlattı. Şirket, 255 milyon dolar yatırımla Ambarlı Marport Limanı’nda kapasitesini yüzde 30 artıracak. Arkas Holding ayrıca, gemi filosuna yaklaşık 140 milyon dolar değerinde 4 gemi ekleyecek.

İtalya'da yatırım olanakları Türk işadamlarına tanıtıldı!

İtalya Ekonomi Bakanlığı ve İtalyan yatırım ajansı İnvitalia’nın ev sahipliğinde, Türk iş dünyasının İtalya'da yatırım yapması, iki ülke işadamlarının beraber üçüncü ülkelerde çalışmasına yönelik ekonomi çalıştayı yapıldı...

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

italya buca yatırım Haberi

italya buca yatırım

İtalya'nın Venedik bölgesinde üretim yapan, Ege'de yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, İzmir'in Buca ilçesine yatırım için kolları sıvadı. 

Ege Bölgesi'nde yatırım ve işbirliği olanaklarını araştıran İtalyan iş adamları, ülkelerinin İzmir Konsolosu Antonio Fenio eşliğinde, Buca Belediye Başkanı Levent Priştina'yı ziyaret etti. Venedik'te, çoğunluğu inşaat sektöründe üretim yapan Gruppo Trivento Konsorsiyumuma üye iş adamları, Buca Belediyesi Başkan'ı Levent Piriştina'nın konuğu oldu. İlçesinin 500 bine dayanan nüfusu ile ilgili bilgi veren Başkan Priştina, yatırım olanaklarını anlatarak, her alanda işbirliği yapabileceklerinin altını çizdi. 


Son...