17 / 05 / 2024

İtalya evsiz insan

İtalya evsiz insan

İtalya’nın orta kesiminde gerçekleşen şiddetli depremin ardından, evsiz ve bakıma muhtaç insan sayısının 100 bini bulma riski olduğu bildirildi.

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Elon Musk zirveyi kaptırdı! Artık en zengin insan değil!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bu unvanı kaybetti. Peki Bezos ve Musk'tan kim daha zengin?

Cem Boyner'den hükümete tepki: Paralar betona gömüldü, insanın içi acıyor!

İş dünyası temsilcileri ekonomide önünü görmemekten yakınırken bir yandan da yurtdışına çıkan nitelikli işgücünün geri döndürülmesini ve insan kaynağına yatırım yapılmasını istedi.

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Kira yardım ücretleri arttı! Milyonlarca insan oh çekecek! İşte kira yardımı almak için aranan şartlar…

Kentsel dönüşüm projeleri, milyonlarca insanın adeta eski olan evleri için beklediği bir mucize. Kentsel dönüşüme dair milyonlarca insanı sevindiren gelişmeyi Bakan Murat Kurum verdi. Kentsel dönüşüm kira ücretlerinin artacağı bildirildi. İşte detaylar…

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Dünyanın en zengin 10 insanının serveti 6 ayda 250 milyar dolar eridi! Elon Musk ve Jeff Bezos kayıpta zirvede!

ABD borsalarındaki sert kayıplar dev milyarderlerin servetlerini azalttı. Elon Musk ve Jeff Bezos’un da aralarında yer aldığı dünyanın en zengin 10 insanı, 2022'nin ilk yarısında 250 milyar dolarlık kayıp yaşadı...

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Dünyanın en zengin 50 insanının servetinden 5 ayda 500 milyar dolar buharlaştı! Sadece 1 kişi servetini katladı! 

Dünyanın en zengin 50 insanı, 2022'nin başından bu güne borsada yaşanan sert gerileme sebebiyle toplamda 563 milyon doları aşkın para kaybetti. İşte o kayıplar ve kayıpları yaşayan isimler...

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

İtalya evsiz insan Haberi

İtalya evsiz insan


İtalya’nın orta kesiminde gerçekleşen şiddetli depremin ardından, evsiz ve bakıma muhtaç insan sayısının 100 bini bulma riski olduğu bildirildi.


İtalya’nın orta kesiminde bu sabah gerçekleşen şiddetli depremin ardından, evsiz ve bakıma muhtaç insan sayısının 100 bini bulma riski olduğu bildirildi.


Ülkenin orta kesiminde, başkent Roma’nın 180 kilometre kadar kuzeydoğusundaki Norcia’da, sabah yerel saatle 07.40’ta meydana gelen ve şu ana kadar hiç can kaybının yaşanmadığı, 20 kişinin yaralandığı 6,5 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede, çok sayıda kişi evlerini terk etmiş durumda.


Bölgede bugün ve geçen 26 Ekim’de meydana gelen peş peşe depremler nedeniyle, yerel halkın son günleri sokakta geçirdiği kaydedilirken, depremin vurduğu bölgelerden Marche’nin bölgesel yönetim başkanı Luca Cerisicoli, "Yardıma muhtaç evsiz insan sayısının 10 binden 100 bine çıkma riski var." dedi.


Görgü tanıkları depremi...