10 / 05 / 2024

italya tekstil yatırımı

italya tekstil yatırımı

İtalya Ekonomi Bakanlığı ve İtalyan yatırım ajansı İnvitalia’nın ev sahipliğinde, Türk iş dünyasının İtalya'da yatırım yapması, iki ülke işadamlarının beraber üçüncü ülkelerde çalışmasına yönelik ekonomi çalıştayı yapıldı...

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Anonim Yatırım Şirketi Kadıköy’de  3 milyon  TL sermaye bedeli ile Stil Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret tarafından kuruldu.

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dağhan Berat Karaman tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Misco Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Misco Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çorlu tarafından kuruldu. 

Seecglobal Gayrimenkul Tekstil Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seecglobal Gayrimenkul Tekstil Yatırım Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 433 bin 835 TL sermaye bedeli ile bugün Hüseyin Gül Eda Çelebi tarafından kuruldu.

italya tekstil yatırımı Haberi

italya tekstil yatırımı

Roma'daki çalıştaya, Ekonomi Bakanlığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), İtalya Ekonomi Bakanlığı yetkilileri, İnvitalia'dan çok sayıda ilgili katıldı.


Çalıştayda konuşma yapan İnvitalia Başkanı Giancarlo Innocenzi Botti, Türkiye’yi büyüyen ekonomisiyle bir yıldız gibi olduğunu belirterek son dönemde Türk özel sektörünün, tekstil, gıda, gayrimenkul gibi alanlarda yaptığı önemli yatırımları hatırlattı.


Botti, ekonomisiyle büyüyen Türkiye’nin milli havayolu firması Türk Hava Yollarından da (THY) övgüyle söz ederek, başarılı örnek olarak gösterdi.


Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil de 2001 yılında kriz geçiren Türkiye’nin IMF’nin yeniden yapılanma programını başarıyla uygulayan AK Parti hükümetiyle ekonomisini üç misline katladığını ifade etti. Büyüyen Türk ekonomisinde özel sektörün geliştiğine ve bunun İtalya'ya da yansıdığına dikkati çeken büyükelçi, Kale Seramik, Permak, Vestel, Ziylan, Toksöz Holding, Ece Holding gibi Türkiye’nin önde gelen özel kuruluşlarının...