18 / 05 / 2024

italya Terminal Del Golfo limanı

italya Terminal Del Golfo limanı

ARKAS, İtalya’nın La Spezia kentindeki Terminal Del Golfo limanı ile ortak oldu. Arkas’ın burada 100 milyon Euro yatırımla gerçekleştireceği üst ve alt yapı çalışmaları sonucunda limanın yıllık 130 bin TEU’luk kapasitesi 600 bin TEU kapasiteye yükselecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açılıyor!

31 Temmuz’da yeni terminal binasını hizmete açacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, “26 milyon euroluk yatırımla kapasitemiz 41 milyon yolcuya çıkacak. Bu yatırımla şehir havalimanı olacağız” diye konuştu.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi binasının inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir İtfaiye Terminal Müfrezesi inşa ediyor.

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı tam gaz!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Isparta Şehirlerarası Terminal inşaatını inceledi.

Alaçatı Havalimanı ihalesini Terminal Yapı kazandı!

2020'de açılması planlanan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesininin ihalesini Terminal Yapı AŞ'nin kazandı.

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı son sürat!

Isparta'da 200 dönüm arazi üzerine inşa edilen Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Malatya Pütürge'ye terminal inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesine yeni bir terminal inşa edecek.

Terminal Yapı'dan İstanbul'a 240 milyon dolarlık 3 proje!

Daha önce  havalimanı, liman ve taahhüt işleri yapan Terminal Yapı, rotasını gayrimenkule çevirdi. Konut pazarında hedef büyüten firma İstanbul'da değeri 240 milyon dolar olan 3 proje hayata geçiriyor.

Altınordu Terminal Binası 2018'de tamamlanacak!

Yenilikçi yatırımlarıyla Karadeniz Bölgesi’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Terminal Binası'nı 2018'de tamamlayacak.

Çanakkale Havalimanı terminal binası açıldı!

Çanakkale Havalimanı terminal binası açılış töreni yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tören için Çanakkale'ye geldi.

italya Terminal Del Golfo limanı Haberi

italya Terminal Del Golfo limanı

ARKAS, İtalya’nın La Spezia kentindeki Terminal Del Golfo limanı ile ortak oldu. Arkas’ın burada 100 milyon Euro yatırımla gerçekleştireceği üst ve alt yapı çalışmaları sonucunda limanın yıllık 130 bin TEU’luk kapasitesi 600 bin TEU kapasiteye yükselecek.


Yatırım planları içerisinde terminalin içinde yer alacak bir Intermodal Saha da bulunuyor. Bu sayede yükler demiryolu bağlantısı ile İtalya’nın tamamına ve çeşitli Avrupa ülkelerine ulaşabilecek. Akdeniz’in merkezinde, Orta Avrupa’ya yakınlığı ile Terminal Avrupa’ya açılan bir kapı görevi görüyor. Mevcutta Terminal’den gerçekleşen yükleme ve tahliye operasyonlarının yüzde 80’i lokal, yüzde 20’si ise transit yüklerden oluşuyor. Arkas Batı Afrika’ya giden yükler için Terminal del Golfo’yu aktarma merkezi yaparak armatörlük şirketi Arkas Line’ın servislerini de destekleyecek. Terminal’in artırılmış kapasitesi ile 2018 yılında operasyona başlaması planlanıyor.Arkas’ın, İstanbul Ambarlı’da...