19 / 07 / 2024

italyadaki 4.9 şiddetindeki deprem

italyadaki 4.9 şiddetindeki deprem

Ulusal Jeofizik ve Volkan Bilimi Enstitüsü, merkez üssü Napoli'nin kuzeydoğusu olan depremin büyüklüğünü 4,9 olarak açıkladı. Açıklamada, depremin 10 buçuk kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi...

Koranlar City'de 2+1'ler 4.9 milyon TL'ye! Teslimler 1 ay sonra!

İzmir Menderes'te hayata geçirilen Koranlar City projesinde teslimlerin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Koranlar City projesindeki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor...

Hasan Sözbilir'den korkutan İzmir depremi uyarısı: 6,2 şiddetinde deprem...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, sabah saatlerinde Karaburun'da meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak, 2027'de meydana gelen 6,2 şiddetindeki depremin artçısı olabileceğini açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür Erzincan depremini değerlendirdi! Bu fay Aşkale’den gelen fayla kesişiyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Erzincan'da meydana gelen 4.1 şiddetindeki depremi değerlendirerek, fay hattı ile ilgili bilgi verdi.

Deprem uzmanı Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması! 4.1 şiddetindeki Malatya depremi 6 Şubat depremlerinin sonucu

Bugün saat 08.44 sıralarında,  Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından deprem uzmanı Naci Görür'den son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap için 4.9 milyar TL'lik imza!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 6. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Son dakika! Çanakkale'de 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi! Deprem İstanbul'da da hissedildi!

Çanakkale'nin Yenice İlçesinde saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem İstanbul'dan da hissedildi ve vatandaşlar arasında da korkuya neden oldu.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ili işaret etti: Bir depreme gebedir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bugün saat 06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da olan 4.3 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak '' Gelecekte M7 dolayında bir depreme gebedir.'' dedi. 

Prof. Dr. Üşümezsoy Bolu depremi sonrası asıl tehlikeli illeri açıkladı! Buralar stres yükleyen yerler!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, dün gece Bolu’da meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem sonrası asıl tehlikeli yerleri açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı! Artçı deprem, telaşa gerek yok!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem olduğunu duyurmasının ardından Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı.

italyadaki 4.9 şiddetindeki deprem Haberi

italyadaki 4.9 şiddetindeki deprem


İtalya'nın güneyinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 


Ulusal Jeofizik ve Volkan Bilimi Enstitüsü, merkez üssü Napoli'nin kuzeydoğusu olan depremin büyüklüğünü 4,9 olarak açıkladı. 


Açıklamada, depremin 10 buçuk kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. 


Depremde, Napoli'de paniğe kapılan halk sokaklara dökülürken, can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz bir bilgi verilmedi.


İtalyan LaPresse ajansı, depremin, yarımadanın güneydoğu ucunda bulunan Puglia'da bile hissedildiğini...