19 / 05 / 2024

italyan kombi markası ferroli

italyan kombi markası ferroli

İtalyan kombi markası Ferroli, Düzce'de açtığı fabrika ile dünyanın her yerine kombi satacak...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Buderus klasik kombi imajını değiştiriyor!

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, fark yaratan tasarımının yanı sıra sağladığı yakıt tasarrufuyla da dikkat çekiyor.

Ariston Kombi yenilenen reklamı ile yayında!

Isıtma sektörünün öncü markası Ariston Kombi, tam yoğuşmalı kombi modellerini tanıttığı, güncellenen reklam filmi ile yayında. Reklamda Ariston’un yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan tam yoğuşmalı kombi modellerine dikkat çekiliyor.

Buderus'tan yeni Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi serisi!

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, dikkat çeken tasarımı ile tüketicilere önemli bir maliyet avantajı sağlıyor.

Ariston Kombi'den sıcacık kampanya!

Ariston Kombi'den sıcacık kampanya. Isıtma sektörünün lider markası Ariston ve Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü Avea, soğuk kış günlerinde Avea’lıların içini ısıtacak bir kampanyaya imza atıyor.

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi!

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi. Turanlar Group, köklü geçmişinin yanı sıra, özellikle 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konuyla dikkat çekiyor.

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

NGSTYLE markası yurtdışında mağazalaşacak!

Tekstil sektöründeki 20 yıllık tecrübesini girişimci ruhuyla birleştirerek 2003 yılında yarattığı NGSTYLE markasını bugün dokuz mağazalı bir zincire dönüştüren Nazlı Gürer Aldıkaçtı, yurtdışına açılmaya hazırlanıyor. Hedefte Fransa ve Katar var.

Alfemo Kids & Teens markası ile çocuk mobilyası üretiyor!

Alfemo, Kids & Teens markası ile üretimini yaptığı çocuk, genç ve bebek mobilya koleksiyonlarını yurtdışından sonra yurtiçinde de büyütme ve bayilik verme kararı aldı..

Mar Yapı yeni projesi için Yoo markası ile anlaştı!

YOO markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak olan projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

Mar Yapı ile Yoo markası G - yoo inspired by Starck projesini hayata geçirecek!

Yoo markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

italyan kombi markası ferroli Haberi

italyan kombi markası ferroli
Düzce'de kurduğu fabrika ile dünyanın her yerine kombi üreten İtalyan markası Ferroli, cirosu 149 milyon TL'ye çıkararak, bu sektörde ilk 3 arasında olmayı planlıyor. Firma Düzce'deki fabrikayı 35 milyon Euro yatırımla hayata...