04 / 05 / 2024

italyan prenses rita miras

italyan prenses rita miras

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Rita Ora aradığı evi buldu!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, aradığı evi buldu. Ora sosyal medya hesabı üzerinden evinin havuzbaşından fotoğraf paylaştı.

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Prenses Beatrice ve emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi evlendi!

Prenses Beatrice ve emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi evlendi. Koronavirüs sebebiyle düğünlerini erteleyen çift, geçtiğimiz günlerde evlendi...

Rita Ora koronavirüs nedeniyle çiftlik kiraladı!

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rita Reklam Organizasyon Elektrik İnşaat Metal ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda  250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Kamilçelebi tarafından kuruldu.

Kraliyet ailesine emlakçı damat!

Prenses Eugenie, 36 yaşındaki emlak şirketi sahibi Edoardo Mapelli Mozzi ile nişanlandı.

Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi atıl vaziyette!

Aliağa Belediyesi ve İtalyan Catania Üniversitesi Öğretim Üyesi Sebastiana Lagona’nın girişimleriyle 1999'da tamamlanan Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi, karakol olmaktan kurtarılırken, serserilerin elinden kurtarılamadı.

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Rita Ora annesine Kosova’dan 1.5 milyon sterline malikane aldı!

Arnavut asıllı 28 yaşındaki güzel Rita Ora, annesine sürpriz yaptı ve Kosova’dan malikane satın aldı...

İtalyan ekonomisinde 2019'da sıfır büyüme tahmini!

İtalyan Sanayiciler Konfederasyonu'na (Confindustria) bağlı analiz merkezinin hazırladığı raporda, 2019 yılı için "sıfır büyüme" tahmini yapılarak, küçülme riskinin yüksek olduğu ifade edildi. 

Türkiye’nin dev projelerinde İtalyan GBC markalı ürünler kullanılıyor!

Türkiye temsilciliğini yürüten Habib Makina iş birliği ile Türkiye’deki işlerini büyüten GBC, son dönemde Türkiye’nin en büyük projeleri olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı köprüsü inşaatlarına ürün temin etti.

italyan prenses rita miras Haberi

italyan prenses rita miras

İtalyan Prenses Rita’ya (72), üç sene önce ölen eşi Prens Nicolo Boncompagni Ludovisi’den miras kalan malikane milli meseleye haline geldi. CNN Türk'te yer alan habere göre; Roma’da 2.8 dönüm arazi üstüne kurulu malikanenin içerisinde barok dönemin ressamı Caravaggio’nun yapmış olduğu bir fresk mevcut. Bu özelliğiyle ev, tarihi eser konumunda. Çünkü Caravaggio’nun yaptığı tek fresk bu evin tavanında bulunuyor. Yine evde bulunan salonunun tavanında ressam Barbieri’nin freski de mevcut. Eserler, eve 354 milyon dolarlık değer katıyor. Ancak Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı.

PRENSİN VASİYETİ

Taraflar anlaşamayınca mahkeme malikanenin satılmasına karar verdi. Prens’in vasiyetine göre Prenses Rita, ömrü boyunca bu evde oturabilecek ve satılırsa da elde edilen gelir çocukları ile paylaştırılacaktı. Prenses...