28 / 07 / 2024

İtfaiye Dairesi Başkanlığı

İtfaiye Dairesi Başkanlığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’da, yangın ve diğer afetlere ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye çekmek amacıyla ilçede bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait binayı yeniliyor.

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Manisa Urganlı Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Turgutlu’da Selvilitepe Mahallesi’nden sonra Urganlı Mahallesi’nde itfaiye müfrezesi kuruyor.

Manisa Saruhanlı'ya yeni itfaiye binası yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’da, yangın ve diğer afetlere ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye çekmek amacıyla ilçede bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait binayı yeniliyor.

Manisa Sarıgöl İtfaiye Amirliği'ne yeni bina inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl’de ilçe merkezi ve mahallelerine hizmet veren itfaiye amirliğini yeni yerine taşımak için çalışma başlattı.

Muğla Büyükşehir’den Binaların Yangından Korunması eğitimi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda personele yönelik “Binaların Yangından Korunması Yönetmeliği ve Yangına Dayanaklı Kapılar” ile ilgili eğitim düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden baca temizliği kampanyası!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi.

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı!

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Eskişehir Yolu 60. Kilometredeki ORS Rulman Fabrikası’nda çıkan yangına anında müdahale edip kontrol altına alarak söndürdü.

Vergi dairesi başkanlıklarının kuruluş ve görev yönetmeliği tam metni!

Vergi dairesi başkanlıklarının kuruluş ve görev yönetmeliği 8 Şubat 2015 tarihinde 29261 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte vergi dairesi başkanlıklarının kuruluş ve görev yönetmeliği tam metni....

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Haberi

İtfaiye Dairesi Başkanlığı

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da faaliyet gösteren eski itfaiye hizmet binasını yeniliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,”Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla vatandaşlarımızı her türlü afet, yangın ve diğer olumsuz koşullardan korumak için Manisa’mıza yeni itfaiye merkezleri kazandırıyoruz. Saruhanlı’daki itfaiye hizmet binamız, herhangi bir ihtiyaç durumunda pratik ve hızlı bir şekilde yangınlara ve kazalara anında müdahale edebilmesi için tasarlandı. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinde önemli bir görev üstelenen itfaiye birimimiz, yeni hizmet binası ile daha hızlı ve verimli hizmet verecek” ifadelerinde...