06 / 05 / 2024

İtfaiye Dairesi

İtfaiye Dairesi

Başkentimizin geleceğine ufuk çizmek ve Araştırma-Geliştirme (AR-GE) faaliyetlerinin geliştirilmesi hedefiyle “Akıllı Şehirler Çalıştayı” 15- 17 Aralık tarihlerinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığınca ilgili birimlerimizle beraber gerçekleştirildi.

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

Kent Konut şantiyesinde gerçeğini aratmayan tatbikat!

Kent Konut ve Haldız İnşaat şantiye alanında personelerin ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı sivil savunma ekiplerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleşti.

Manisa Urganlı Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Turgutlu’da Selvilitepe Mahallesi’nden sonra Urganlı Mahallesi’nde itfaiye müfrezesi kuruyor.

Manisa Saruhanlı'ya yeni itfaiye binası yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’da, yangın ve diğer afetlere ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye çekmek amacıyla ilçede bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait binayı yeniliyor.

Manisa Sarıgöl İtfaiye Amirliği'ne yeni bina inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl’de ilçe merkezi ve mahallelerine hizmet veren itfaiye amirliğini yeni yerine taşımak için çalışma başlattı.

Muğla Büyükşehir’den Binaların Yangından Korunması eğitimi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda personele yönelik “Binaların Yangından Korunması Yönetmeliği ve Yangına Dayanaklı Kapılar” ile ilgili eğitim düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndan baca temizliği uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi baca tutuşmasının çok sayıda yangına neden olduğunu belirterek Yaz mevsiminin sonuna yaklaşıldığı bu günlerde mutlaka bacalarınızı temizlettirin uyarısında bulundu...

Evvel İstanbul Başakşehir'in konsept dairesi ziyarete açıldı!

EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor. EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı..

EVvel İstanbul'un konsept dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

İncek Blue'nun örnek dairesi hazır! 40 eve özel ödeme planı!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden baca temizliği kampanyası!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi.

Ankara Çankaya projesinin örnek dairesi hazır!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Ankara Çankaya’nın örnek dairesi projenin iç mimarisi Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Kıbrıs Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi'nden malzeme satışı!

Kıbrıs Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, muhtelif malzemelerin Çarşamba günden itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Muhtelif malzemeler n Çarşamba gününden itibaren mesai saatleri içinde perakende ve peşin ödeme ile satışa sunulacak..

İtfaiye Dairesi Haberi

İtfaiye Dairesi


Akıllı Şehirler konusunda uzman Avrupa’lı bir ekibin de sunumlarıyla toplum hayatımıza kolaylık sağlaması ve artan kentsel ihtiyaçlarımızın karşılanması için gerçekleştirilmesi planlanan projelerde; ulaşım, sağlık, enerji tüketimi ve acil durumlar gibi başlıklar ele alındı.


ASKİ, EGO, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, İtfaiye Dairesi, Sosyal Hizmetler Dairesi, Kent Estetiği Dairesi, Fen İşleri Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlıklarına teknolojinin vardığı son nokta ve akıllı şehir çözümleriyle ilgili bilgi verildi.

Mütalaada “Bilgi ve bilimin, teknolojinin, AR-GE faaliyetlerinin, ülkelere ve dünyaya istikamet çizdiği bir çağda Yerel yönetimlerin; bu gelişmenin tam merkezinde” yer aldığına vurgu yapılarak, geleceğe yönelik projelere odaklanılması ve bu bağlamda çözümler üretilmesi için gerekli adımlar atıldı.

Ankara Büyükşehir...