29 / 04 / 2024

itfaiye esenyurtta yangına müdahale etti

itfaiye esenyurtta yangına müdahale etti

Esenyurt’ta yüksek katlı bir binanın asansöründe meydana gelen yangına itfaiye ekipleri anında müdahale ederek söndürdü. Binada mahsur kalan 125 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı. Yangına müdahele etmek için olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi.

Yanlış dış cephe kaplamaları yangına yol açıyor!

İZODER, bugün Ataşehir’de meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulundu. İZODER Başkanı Levent Pelesen, yangına yanlış dış cephe kaplamalarının yol açtığını söyledi.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Aslandağ Group'tan yangına 60 dakika dayanıklı çelik kapı!

Yaklaşık 30 yıldır mutfak, banyo ve kapı sektörüne yön veren Aslandağ Group, 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Türkiye’nin yangına 60 dakika dayanıklı tek çelik kapısı özellikleriyle dikkatleri üzerine topluyor.

Akıllı binalar yangına dayanıklı sistem geliştirildi!

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Selamet öncülüğünde çok katlı binalarda uzun süre yangına dayanımlı beton-çelik kompozit bir taşıyıcı sistem geliştirildi.

Gazbeton duvar yangına dayanıklı!

Modern dünyanın duvar malzemesi olarak kabul edilen gazbetonun yangına dayanımı, İngiltere’de faaliyet gösteren uluslararası sertifikalandırma ve test merkezi Warrington Fire Laboratuvarları tarafından yapılan testle de ispatlandı.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale etti.

itfaiye esenyurtta yangına müdahale etti Haberi

itfaiye esenyurtta yangına müdahale etti

Esenyurt’ta Güzelyurt Mahallesi, Hürriyet Caddesi’nde bulunan 15 katlı binanın asansör boşluğunda bulunan elektrik şaftında yangın meydana geldi. Saat 10.41’de yapılan ihbar üzerine saat 10.48’te ekipler yangın yerine ulaştı. Yakuplu, Beylikdüzü, Avcılar ve Bakırköy İtfaiye Grupları 8 araç ve 28 personel ile yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.


Yangının 15 katlı binanın asansör boşluğunda meydana gelmesinden dolayı merpenleri ve koridorları duman kapladı. Oluşan yoğun duman nedeniyle 125 kişi evlerinden çıkamayarak üst katlarında mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri 52 metrelik merpen ile mahsur kalanların tamamını tahliye etti. Ekiplerin binada duman tahliye çalışmaları devam ediyor.


İstanbul Büyükşehir...