28 / 07 / 2024

İto ödülleri ne zaman verilecek

İto ödülleri ne zaman verilecek

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'dan yapılan açıklamaya göre, İTO Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla verilecek.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Batman Real Konak Hotel İnnovasyon ödülüne layık görüldü!

Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü' başarı ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle Batman'dan Real Konak Hotel adına Hüseyin Aslan katıldı. Aslan "Real Konak Hotel İnnovasyon" ödülüne layık görüldü.

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Sancaktepe Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görüldü!

Sancaktepe Belediyesi, Avrupa'daki rakiplerini geride bırakarak gayrimenkul ödüllerini evine taşıdı Sancaktepe Belediyesi, Londra'da düzenlenen "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde iki ödüle birden layık görüldü.

2015 İTO ödülleri yarın verilecek!

İstanbul Ticaret Odası (İTO)'dan yapılan açıklamaya göre, İTO Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla verilecek.

İto ödülleri ne zaman verilecek Haberi

İto ödülleri ne zaman verilecek

İTO Ödülleri kapsamında 7 tepeli İstanbul'a atfen; ekonomi, kültür-sanat, bilim, sosyal sorumluluk, yatırım, marka ve şehircilik olmak üzere 7 ayrı kategori altında başarı göstermiş kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirilecek.  


Bu amaçla ödül kategorilerinin belirlenmesinde, alanında uzman isimlerin bulunduğu danışma kurulu oluşturuldu. 


Törende "Cesaret Ödülü", "Sıra Dışı Ödülü", "Proje Ödülü", "İstanbul'un Martısı Ödülü", "Bilim Ödülü", "Erguvan Ödülü" ile "İnsan ve Doğa Ödülü"nün yanı sıra İTO Özel Ödülü de...