27 / 04 / 2024

Sancaktepe Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görüldü!

Sancaktepe Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görüldü!

Sancaktepe Belediyesi, Avrupa'daki rakiplerini geride bırakarak gayrimenkul ödüllerini evine taşıdı Sancaktepe Belediyesi, Londra'da düzenlenen "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde iki ödüle birden layık görüldü.



Belediye yönetimi bünyesine kazandırdığı yeni hizmet binası ve Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi ile, "European Property Awards" (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasından ödülle döndü. Londra'da düzenlenen törende ödülleri alan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem "Avrupa'nın her noktasından yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği bu organizasyondan iki ödüle birden dönmenin gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda ödüllerimizi, tüm Sancaktepe hatta tüm Türkiye ile paylaşıyoruz" diye konuştu. 


70 BİN METREKARELİK ALAN 

30 bin metrekaresi kapalı, 70 bin metrekaresi de yeşil alandan oluşan yeni hizmet binası, belediyedeki tüm birim müdürlüklerini aynı çatı altında topluyor. Bina içinde toplam 600 kişilik bir konferans salonu bulunuyor. Mayısta hizmete giren Dr.Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde ise konferans salonu, çift katlı otopark ve bilgi evi yer alıyor.


Sabah 


Geri Dön