29 / 04 / 2024

ParkONE'da 592 bin dolara bahçe katı! Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne layık görüldü!

ParkONE'da 592 bin dolara bahçe katı! Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne layık görüldü!

Zekeriyaköyde Mitaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ParkONE'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor, 930 bin dolara kadar yükseliyor. Proje aynı zamanda Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne layık görüldü...



Mitaş Gayrimenkul tarafından Zekeriyaköyde hayata geçirilen ParkONEın yaklaşık 24 ay içinde tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

30 dönüm arazi alanı üzerinde hayat bulan ParkONE, 14 adet tripleks konut, 15 adet çatı dubleksi konut, 9 adet bahçe dubleksi konut ile 3 adet bahçe katı konutlarından meydana geliyor.

ParkONE için hazırlanan ödeme planı ve fiyat listesine göre:

-204-217 metrekarelik bahçe dubleksleri 500 bin dolar ile 569 bin dolar,
-315 metrekarelik bahçe katları 592 bin dolar ile 699 bin dolar,
-226-240 metrekarelik çatı dubleksleri 379 bin dolar ile 501 bin dolar,
-279-292 metrekare tripleksler ise 631 bin dolar ile 930 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Yaklaşık yüzde 50lik kısmının satışı tamamlanan ParkONEın ödeme planına göre, konut tutarının belirli bir bölümü peşinat olarak ödeniyor. Kalan bakiye için 60 aya kadar yüzde 0,83 faizle Deniz Banktan kredi kullanılıyor.

Space Mimarlık ve Tasarım Şirketi sahibi Kaan Çetinkaya tarafından tasarlanan Parkonenin özellikleri arasında; yüzme havuzu, hamam, sauna, yoga-pilates stüdyosu, GYM, çocuk oyun kulübü, tenis kortu, kafe ve restoran bulunuyor.

ParkONE, Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne layık görüldü!

Mimarisiyle fark yaratan ParkONE projesi 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde multiple residential (çoklu konut) mimarisi alanında ödüle layık görüldü. Doğal formlara atıfta bulunan, aynı zamanda da çağdaş yaşam stili mimarisine sahip ParkONE, Dünyanın En İyisi ödülü için yarışmaya da hak kazandı...

Mitaş Gayrimenkul tarafından Uskumruköyde inşa edilen ParkONE projesi 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri multiple residential (çoklu konut) mimarisi kategorisinde ödüle layık görüldü. Space architects & designers tarafından tasarlanan ParkONE projesi Avrupanın en prestijli gayrimenkul projelerinin yer aldığı yarışmada ödül kazanarak uluslararası alanda da iddiasını ortaya koydu.

ParkONE satış koordinatörü Vivian Levi, ParkONE projesini tasarlayan Space architects & designers şirketinin Kaan Çetinkayanın doğa ile iç içe olan bir arazide doğal formlara atıfta bulunan ve doğadan eriyen yaşam stili mimari ortaya koyduğunu ifade etti. ParkONEnin avangart bir mimari proje olsa da fonksiyonellik açısından üzerinde titizlikle çalışıldığını belirten Levi, Çalışmaların neticesinde uluslararası alanda böylesine prestijli bir ödülün sahibi olmak bizleri memnun etti. Mitaş Gayrimenkulun hayata geçireceği diğer konut projelerinde de farklı ve modern mimari anlayışını sürdüreceğiz dedi. 12 dönümü yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılmış 30 dönümlük arazi üzerine inşa edilen ParkONE projesinde konut mimarisinin yanı sıra peyzaj mimarisine de büyük önem verdiklerini söyleyen Levi, İlk etabı 41 üniteden oluşan projede konutlarımızın büyüklüğü 204 ile 315 m2 arasında değişiyor. Her konutun kendine ait bahçesi veya yüzme havuzu var. Mimarisiyle bölgede fark yaratan ParkONE projesi kullanıcılarının da bir evden tüm beklentilerini karşılar nitelikte dedi.    
  
Geçtiğimiz yıl 19 kategoride verilen ödüller arasında Türkiyeden katılan projelerin başarısı son yıllarda Türk mimarisinin gelişimini dünyaya kanıtlıyor. Konut kategorisinde aralarında Avrupadan Willbrook Diamond Residence at Varna, Oxford Gardens projelerinin, Türkiyeden ise Folkart Narlıdere ve 7800 Çeşme Konutları ve Otelinin de yer aldığı 12 proje ödüle layık görüldü. Avrupanın en iyi mimarisi ödülünü Varyap Meridian projesi alırken, Sapphire yüksek bina kategorisinde Zorlu Levent projesi ise ofis mimarisi dalında ödüle sahip oldu. 

Ödüller töreni 22-23 Eylülde

Google ve Bloomberg TVnin desteğiyle bu yıl 17ncisi gerçekleştirilen Avrupa Gayrimenkul Ödülünü kazananlar 22-23 Eylül tarihlerinde Londrada yapılacak gala gecesinde ödüllerini alacak. Aynı gecede Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonunda beş yıldız alan veya yüksek övgüye değer bulunan projeler kategorilerinde ödül alan projelerle  bir kez daha değerlendirilecek ve dünyanın en iyisi ödülünü kazanmak için yarışacak.

Alanında uzman 80 profesyonelden oluşan jüri üyeleri arasında Google İngiltere Yöneticisi James Bacon, Ulusal Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Peter Bolton King, Kraliyet Lisanslı Müfettiş ve Müşavirler Enstitüsü Başkanı David Dalby (RICS) ve İskoçya Kraliyet Bankası'ndan(RBS) Mike McNamara da yer alıyor.

www.parkone.com.tr

0212 201 60 62
 

 

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön