18 / 05 / 2024

İTO Sicilya ticaret

İTO Sicilya ticaret

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ve Sicilya'nın Akdeniz'in iki işaret noktası olduğunu belirterek, "İlişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması fikrini prensipte destekliyoruz" dedi.

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğcu Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Recep Toğcu tarafından kuruldu.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Epuco İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epuco İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Özkan Girgin ve Yaman Toğay ortaklığında kuruldu.

Hht Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hht Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Seda Toğ tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

İTO Sicilya ticaret Haberi

İTO Sicilya ticaret


Türkiye Sicilya Fahri Konsolosu Domenico Romeo, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Mayıs ayında başlayan Katanya-İstanbul uçuşlarıyla Sicilya'ya gitmenin daha kolay olduğunu söyleyen Romeo, "Komiso havalimanının müdürüyle de görüşerek bağlantı kurulmasını sağlamaya çalışacağım. İzmir'den gelecek işadamı heyetini Sicilya'da ağırlamak istiyoruz. Böyle bir organizasyon sağlayabilirsek, Sicilya Bölge Başkanı ve Palermo Belediye Başkanı ile de görüşme yapılmasını sağlayabilirim. Ege Bölgesi ve Sicilya arasındaki ticareti geliştirmek için bir ticaret ofisi kurulması yönünde bir önerimiz var. Bu konuda İTO'nun desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Romeo, Sicilya şaraplarını Türkiye'de tanıtmak istediklerini sözlerine ekledi. Romeo'nun, Ege ve Sicilya arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması önerisini desteklediklerini söyleyen Demirtaş, "İlişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması fikrinizi prensipte destekliyoruz" dedi.



Yeni...