02 / 07 / 2024

ito terme okulunun yolu ne zaman yapılacak

ito terme okulunun yolu ne zaman yapılacak

Samsun’un Terme ilçesinde İstanbul Ticaret Odası(İTO) tarafından yaptırılan Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu'nun yolunun olmaması veliler kadar öğrencileri de bıktırdı. Öğrenci velileri imza topladı...

Terme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Baş ve Ümit Baş ortaklığında kuruldu.

Ziraat GYO'nun Ankara okulunun değeri ne kadar?

Ziraat GYO Ankara'da yer alan okulunun değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Ankara binasının değeri ne kadar oldu?

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Terme Mal Müdürlüğü'nden 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Terme Mal Müdürlüğü, Evci Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

ÖİB Samsun Terme'deki gayrimenkulün satışını onayladı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Terme Taşpınar'daki 33 bin 943,63 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün satışını onayladı..

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8. okulunun temelini attı!

Yaşar Topluluğu bünyesinde yer alan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile eğitime ve sanata katkı vermeye devam ediyor. Vakıf, 8. okulunun temelini Eskişehir Tepebaşı ilçesinde attı...

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yiğitoğlu tarafından kuruldu. 

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat!

Çeşme Dalyanköy’de inşa edilen Valory Çeşme projesi 13 adet daireden meydana geliyor. Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat listesi 950 bin TL'den başlıyor.

ito terme okulunun yolu ne zaman yapılacak Haberi

ito terme okulunun yolu ne zaman yapılacak


Samsun’un Terme ilçesinde İstanbul Ticaret Odası(İTO) tarafından yaptırılan Şehit Kibar Korhan Koç İlköğretim Okulu'nun yolunun olmaması veliler kadar öğrencileri de bıktırdı. Yağışlı havalarda çamur, diğer zamanlarda ise tozdan geçilmeyen okul yolunun biran önce asfalt yapılması isteniyor. 300'e yakın imza toplayan öğrenci velileri, taleplerine tepkisiz kalınmasına anlam veremiyor.


Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeter Dağdelen ise okulun şehit Kibar Korhan Koç adına yaptırıldığını belirterek, “Bu patika yollar şehidimize yakışmıyor. Çocuklarımız çamurlu yollardan geçip eve çamur içinde geliyor. Okul aile birliği üyeleri ile birlikte başvurumuzu gerekli mercilere yaptık fakat sonuç alamıyoruz. Hem Yeni Mahalle İlkokulu öğrencileri hem de Şehit Kibar Korhan Koç Ortaokul öğrencileri bu patika yolları kullanıyorlar. Biz çözüm istiyoruz.” dedi.



Kırıkhan...