03 / 05 / 2024

İTO turizm projeleri

İTO turizm projeleri

İTO tarafından 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 'Tourizmir Zirvesi' hakkında konuşan Demirtaş, "Bu zirve ile dünya turizminde söz sahibi olan isimlere kentimizi tanıtacağız" dedi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

İTO turizm projeleri Haberi

İTO turizm projeleri

İzmir Ticaret Odası, İzmir'i turizmde atağa kaldıracak büyük bir organizasyona hazırlanıyor. İTO'nun organizasyonu, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleri ile "1-3 Ekim tarihlerinde Swissotel Grand Efes'te gerçekleştirilecek 'Tourizmir Zirvesi'ne İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Yolları, Tursab, Swissotel İzmir Büyük Efes Otelcilik ve Turizm A.Ş., İzmir Hilton Enternasyonel Otelcilik A.Ş., Mövenpick Otel İzmir, Beyond Otel İzmir, Otel İzmir Palas, Wyndham Grand İzmir Özdilek, Karadereci Turizm ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü de sponsor olarak destek verecek. Demirtaş, katılımcılar için ilk gece İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Havagazı Fabrikası'nda bir akşam yemeği verileceğini, ikinci gün tam gün İzmir turu ve ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları'nın yemeği olacağını, son gün de konukların, Bergama ve...