02 / 05 / 2024

İttifak Holding müsiad

İttifak Holding müsiad

İttifak Holding Müsiad Fuarı’nda. İttifak Holding, 26 - 30 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Center’da 15’incisi düzenlenecek MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na Selva Gıda ve İmaş Makine ile katılıyor.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

MÜSİAD yeni bina arayışına geçti!

Son 3 yılda üye sayısını yüzde 60 artıran MÜSİAD, yeni bina arayışına başladı. Sütlüce’deki merkezin en az üç katı büyüklüğünde olması hedeflenen yeni binanın kendi gelir modelini oluşturması da planlanıyor

MÜSİAD Elazığ hizmet binası açıldı!

MÜSİAD Elazığ Şubesinin yeni hizmet binası hizmete açıldı. Açılışa, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak katıldı.

High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nın lansmanı yapıldı!

9-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Türkiye’nin en verimli iş geliştirme platformu High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nın lansman resepsiyonu Ankara’da yapıldı.

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası törenle açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinin açılışına katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal açılış konuşmasını şu şekilde yaptı:

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası 8 Nisan’da açılacak!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hizmet binasının bakanlar Mahir Ünal ve Sema Ramazaoğlu’nun katılımıyla 8 Nisan’da açılacağını söyledi.

MÜSİAD Antalya'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından her hafta gerçekleştirilen sektör kurulu toplantılarında bu hafta; İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Kentsel Dönüşüm konulu toplantıda bir araya geldi.

Seha Yapı Zermeram 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

İttifak Holding’in bünyesindeki Seha Yapı, Konya’nın en değerli ve en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya’da gerçekleştirdi.

MÜSİAD Manisa şubesi kentsel dönüşümü ele aldı!

MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısını değerlendiren MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk GİK Toplantısında gündemin kentsel dönüşüm ve şehirleşme olduğunu ve yaşanan sıkıntıların masaya yatırıldığını söyledi.

İttifak Holding müsiad Haberi

İttifak Holding müsiad

İttifak Holding, MÜSİAD’ın her iki yılda bir düzenlediği fuarda bu yıl inşaat, perakende, gıda ve makine sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren iştirakleri ile yer alacak. Anadolu’nun ekonomik kalkınmasına sağladığı katkılar ile dikkat çeken İttifak Holding, uluslararası arenadaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Ziyaretçilerini fuarın 4. holünde ağırlayacak olan İttifak Holding’i Selva Gıda ve İmaş Makine yoğunluklu olarak temsil ederken, Seha Yapı ve Adese gibi grubun diğer firmalarının da tanıtımı yapılacak.

Markalı makarna ihracat lideri Selva

Selva Gıda; un ve makarnanın yanı sıra, buğday ruşeymi, yulaf ve buğday kepeğinden oluşan sağlıklı yaşam ürünleri, meyveli irmik, Anadolu lezzetleri gibi sektörünün en yenilikçi ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturacak. Türkiye’nin markalı makarna ihracat lideri olan Selva Gıda, geniş ürün yelpazesiyle yer alacağı fuar süresince ziyaretçilerine eşsiz lezzetlerinden...