30 / 04 / 2024

ittifak holding seha yapı

ittifak holding seha yapı

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Seha İnşaat Konya'da 4 milyona arsa aldı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın 4 milyonluk arsa ihalesini İttifak Holding'in bağlı ortaklığı Seha İnşaat kazandı. 

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Seha Yapı'dan karma konseptli yeni proje geliyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Seha Yapı, Konya'da  karma bir konut projesi yapmayı planlıyor.

Seha Yapı, Kanyon Park ile Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul ve Zermeram projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi Kanyon Park’taki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

ittifak holding seha yapı Haberi

ittifak holding seha yapı

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Hüdaverdi Dursun, 1973 yılında Almanya doğumlu. Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Hüdaverdi Dursun, bugün Seha Yapı Genel Müdürü.


İş hayatına 1997 yılında Ertem İnşaat’ta Saha mühendisi olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, 1999 yılında İttifak Grubu şirketlerinden Seha İnşaat A.Ş.’de Mimar olarak göreve başladı. 


2000 yılında Şantiye şefliğine atanan Hüdaverdi Dursun, 2008 yılından 2010 yılı Eylül ayına kadar ince yapıdan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.


Hüdaverdi Dursun, 2010 Ekim ayından itibaren ise Seha Yapı Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Spor yapmayı, sinemaya gitmeyi seven Hüdaverdi Dursun, evli ve 2 çocuk babası.


Seha Yapı Tarihçe

Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. 1987 yılına kadar inşaat ve harita mühendislik hizmetlerinin yanında yapı taahhüt hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürdü.


1987 yılından sonra orta ölçekli müteahhitlik hizmetlerine başlayan Seha...