01 / 05 / 2024

itü ofis toplantısı

itü ofis toplantısı

Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza attı. “Değişen Ofis Alanı Kullanım Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi” başlıklı raporun sunulduğu toplantı gerçekleşti...

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da!

İnşaat sektörünün iki önemli şirketi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy’de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Selenium Retro projesinin basın toplantısı ertelendi!

13 Mayıs 2015 tarihinde Pera Palas’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Aşçıoğlu’nun Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro projesi basın toplantısı ileriki bir tarihe ertelendi.

Polat Holding 18 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren AP Gayrimenkul'ün ilk ofis projesi “Kağıthane Polat Ofis”i tanıtmak üzere 18 Aralık 2014, Perşembe günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de bir sohbet toplantısı düzenliyor.

Metro hattı raporu basın toplantısı yarın!

JLL Türkiye, Araştırma ekibinin hazırladığı raylı taşıma sistemlerinin ofis pazarı üzerindeki etkisinin değerlendirildiği “Ofisler Metro ile Doluyor” raporunu sunacak.Metro hattı raporu basın toplantısı yarın yapılacak.

Fer Yapı yeni ofis trendleri toplantısı 26 Kasım'da!

Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesini hayata geçiren FerYapı, çalışanlar için mutlu ofis kavramını konunun uzmanlarıyla ve sektör profesyonelleriyle ele alıyor.Fer Yapı yeni ofis trendleri toplantısı 26 Kasım'da.

Signature Levent projesi basın toplantısı yarın!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan FERKO İnşaat’ın Levent’teki yeni ofis projesi Signature Levent'in tanıtılacağı basın toplantısı, 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü (yarın) Edition Otel’ de gerçekleştirilecek...

Türkiye’de Ofis Trendleri ve Projelerinin Gelişimi Toplantısı 13 Eylül'de!

Koleksiyon Mobilya’nın Türkiye ve dünyada 2013 yılı içinde gerçekleştirdiği dev ofis projeleri ile ilgili bilgilerin de aktarılacağı basın toplantısı, 13 Eylül Cuma günü Koleksiyon Mobilya’nın Sarıyer/Tarabya’daki merkezinde gerçekleştirilecek.

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

itü ofis toplantısı Haberi

itü ofis toplantısı

Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza attı. “Değişen Ofis Alanı Kullanım Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi”  başlıklı raporun sunulduğu ve farklı sektörlerden uzmanların bir araya geldiği “Ofisin Geleceği; Geleceğin Ofisi” toplantısı, 19 Mart 2015 tarihinde (bugün) İTÜ Taşkışla Binası’nda düzenlendi.


Anadolu Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile işbirliği içinde “Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi” başlıklı bir araştırma raporunu hayata geçirdi. Ofis sektörünün mevcut durumu ile ofis yatırımındaki tercihlerin ve gelecek trendlerinin incelendiği raporda; zamanda bir yolculuk ile ofis mekânlarının tarihsel gelişiminin yanı sıra sektörün mevcut durumu da derinlemesine analiz edildi.


65 Yıllık Deneyim ile Sektöre Yeni Bir Bakış Açısı 

Toplantının açılış konuşmasını yapan...