21 / 05 / 2024

İTÜ panel

İTÜ panel

Mimar ve Mühendisler Grubu, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Medeniyet Kurucu Şehirler: Tokyo, İstanbul, Paris, Newyork konulu panel düzenleyecek

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye'nin çimentocuları yurt dışı yatırımı için hazır!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve DÜNYA Gazetesi tarafından organize edilen “Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler” temalı Anadolu Buluşmaları’nın online panel serisinin ilki Erzurum ile yapıldı.

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kebabcı, Tuersong Paheerdıng ve Aılı Zıyawudong ortaklığında kuruldu.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sinan Övün., Bilgin Türkoğlu ve Yusuf Güzel imzasıyla kuruldu.

Rusya'da Türkiye'nin Özelleştirme Alanındaki Tecrübesi paneli düzenlendi!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta "Türkiye'nin Özelleştirme Alanındaki Tecrübesi" konulu bir panel düzenlendi. Proje Grup Başkanı Dr. Murat İbrahim Çelebi, Türkiye'nin özelleştirme alanındaki deneyimleriyle ilgili bir sunum yaptı.

Türk yatırımcılardan Filistin'e solar panel fabrikası!

Türkiye- Filistin İş Konseyi organizasyonu gerçekleşti. Organizasyonda Filistin'in yaşadığı enerji problemine çözüm getirmesi planlanan solar panel fabrikası ile ilgili ilk görüşmeler gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Kamulaştırma paneli!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “Kamulaştırma” konulu-panel forum düzenledi. Düzenlenen panele Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.

24 GPY Türk gayrimenkul piyasasını MIPIM’de masaya yatırdı!

24 GPY 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM’de “Türkiye Gayrimenkul Piyasası'nda Yeni Yatırım Olanakları ve Fırsatlar” konulu bir panel gerçekleştirdi.

Ankara’da kültür yapıları konulu panel düzenlendi!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) iş birliğiyle Ankara’da, “Kent ve Mimarlık Üzerinden Kültürü Okumak” adlı bir panel düzenlendi. Panelde Ankara’daki kültür yapıları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

AKG Gazbeton Panel Ürünleri için CE belgesini aldı!

Türkiye gazbeton üretiminin öncülerinden AKG Gazbeton, sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, tüm işletmelerinde ürettiği blok ve tutkal ürünlerinden sonra “Panel Ürünleri” için de CE belgesini aldı.

İTÜ panel Haberi

İTÜ panel
Mimar ve Mühendisler Grubu, İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsünde ‘‘Medeniyet Kurucu Şehirler: Tokyo, İstanbul, Paris, Newyork’’  konulu; medeniyetler kurmuş şehirlerin dünya üzerindeki etkilerinin konuşulacağı panelde, mimarlik ve şehircilik konularında uzman akademisyenlerle bir araya geliyor.


Mimar ve Mühendisler Grubu'nun düzenleyeceği panel 7 haziran Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Prof. Nezih Eldem Salonu'nda yapılması...