29 / 04 / 2024

İvrindi

İvrindi

Balıkesir İvrindi'deki Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor. Rezervin değeri 2 milyar dolar olarak hesaplandı.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir'de 37 adet arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir ili, İvrindi ve Karesi ilçelerinde yer alan 37 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Milli Emlak'tan Balıkesir'de imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili İvrindi ilçesi, Evciler Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi!

Balıkesir İvrindi TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir İvrindi 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 32 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Haziran 2019 tarihinde sona eriyor.

TOKİ Balıkesir İvrindi alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi alt gelir grubu projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir İvrindi orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir İvrindi'de kuralar çekildi!

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 110 konut için kuralar çekildi.

İvrindi Haberi

İvrindi

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir firma tarafından Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu tespit edilen altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor.


Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, İvrindi'nin kırsal mahallelerinden Değirmenbaşı yakınında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünce verilen izin doğrultusunda 3 yıla yakın süreçte 500 sondaj yapıldı. Bu sondajlarda, 50 bin metrekare alanda değeri 2 milyar dolar olarak hesaplanan altın rezervi tespit edildi.


Arama çalışmalarını tamamlayan ve madeni çıkartmak için yasal başvuruları yaparak prosedürün tamamlanmasını beklemeye başlayan firmanın yetkilileri, bölgede 25 milyon dolarlık yatırım...