08 / 05 / 2024

İyi Hikayeler erden timur

İyi Hikayeler erden timur

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'' adlı program 8 Aralık'ta NTV ekranlarında başlıyor.

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Berfu Güven ve Erden Timur'la İyi Hikayeler 8 Aralık'ta başlıyor!

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'' adlı program 8 Aralık'ta NTV ekranlarında başlıyor.

Erden Timur: İyi mimari sorumluluktur!

Nef markasının kurucusu Erden Timur, “Kentli hakkı, mülkiyet hakkından üstündür. İyi mimari ve şehre, doğaya zarar vermemek toplumsal sorumluluktur” dedi.

Erden Timur: Türkiye'de kentsel dönüşümün adı rantsal dönüşüm oldu!

Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde, inşaat sektörünün kentsel dönüşüm planlan konuşuldu. KENTSEL dönüşüm sürecine bugüne kadar yapılanları eleştiren Erden Timur 'Türkiye'de kentsel dönüşümün adı rantsal dönüşüm oldu' dedi...

Yiğit Efe Telekom İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Efe Telekom İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Karaağaç, Erhan Karaağaç, Ersin Karaağaç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Alper Erden Engiz kimdir?

Mimar Alper Erden Engiz kimdir? Mimar Alper Erden Engiz bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Alper Erden Engiz, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte yanıtı...

Türkiye'yi ziyaret eden her 3 turistten biri Antalya'yı tercih etti!

Geçen yıl Türkiye'yi ziyaret eden her 3 turistten biri Antalya'yı tercih etti. 2013'te dünyada en fazla turistin geldiği ülke 86,3 milyon kişi ile Fransa oldu, Türkiye 34,9 milyon turistle dünya turizm liginde altıncı sırada yer aldı

Atıf Yiğit, Canik'te 41 projeyi hayata geçirmeyi planlıyor!

41 projesiyle Canik Halkının karşısına çıkacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Adayı Atıf Yiğit, Canik'te engellilerden, çocuklara, gençlerden yaşlılara kadar bir çok kesime hitap edecek projeleriyle dikkat çekti.

Abdulvahap Olgun: Hastane yatırımı için TOKİ'yi bekliyoruz!

Başkan Olgun, "Yeni yapılacak hastane yatırım programına alındı ancak TOKİ'yi bekliyoruz. 1969 yılında inşa edilen Torbalı Lisesi ilçenin hala tek lisesi. Şu anda ölülerimizi gömecek bir mezarlığımız dahi yok" dedi.

Ufuk Batum: Türkiye'yi teknoloji üssüne dönüştürüyoruz!

ODTÜ Teknokent, yeni stratejik planını yayımladı. ODTÜ Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Batum, Türkiye'yi teknoloji üssüne dönüştürüyoruz. Çevre ülkelere de daha çok hizmet vereceğiz" diye konuştu.

Özak GYO değerleme firması için Reel Gayrimenkul Değerleme'yi seçti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı değerleme firması için Reel Gayrimenkul Değerleme' yi seçti...

Türkiye'yi 34.9 milyon yabancı ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aralık 2013, Giriş ve Çıkış Yapan Ziyaretçiler Yabancı ve de Vatandaşlar İstatistiklerini açıkladı. Türkiye' yi 34.9 milyon yabancı ziyaret etti...

Erden Timur: Kentlerin ne istediği önemli!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getiren 2. İnşaat ve Konut Konferansı’ nda Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, konu ile ilgili sürdürülebilir kentlerin nasıl planlanması gerektiğini anlattı.

İyi Hikayeler erden timur Haberi

İyi Hikayeler erden timur

Anadolu'nun dört bir yanında yapılan iyiliklerin ve kahramanların hikayeleri, Nef Vakfı ile birlikte ''İyi Hikayeler'' programıyla televizyon ekranlarına taşınıyor.

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'', her pazar 18:10'da tekrar yayınıyla sonraki Cumartesi 17:25'te NTV ekranlarında yayınlanacak.