04 / 05 / 2024

Atıf Yiğit, Canik'te 41 projeyi hayata geçirmeyi planlıyor!

Atıf Yiğit, Canik'te 41 projeyi hayata geçirmeyi planlıyor!

41 projesiyle Canik Halkının karşısına çıkacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Adayı Atıf Yiğit, Canik'te engellilerden, çocuklara, gençlerden yaşlılara kadar bir çok kesime hitap edecek projeleriyle dikkat çekti.




Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Adayı Atıf Yiğit partililerin yoğun katılımıyla projelerini kamuoyuna tanıttı. 41 projesiyle Canik Halkının karşısına çıkacak olan Yiğit, Canik'te engellilerden, çocuklara, gençlerden yaşlılara kadar bir çok kesime hitap edecek projeleriyle dikkat çekti. 


Proje tanıtım toplantısında söz alan Canik İlçe Başkanı Güner Ak kurt," yaklaşık altı yedi aydır alandayız, Sıkılmadık et bırakmadık. Bu zaman zarfında şunu gördük. Canik'te insanlar artık değişim istiyor. Canik'te 10 yıldır adaletsiz halkına zulmeden bir yönetim var. Karşımızda müthiş bîr güç var. Ama bizim de inanmış bîr ruhumuz var. Çok çalışmalıyız. Biz bu ruhla beraber bu düzeni değiştireceğiz" dedi. 


İŞTE CANİK'İN BORCU 

Akkurt'un ardından söz alan Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, Canik'in borç batağında olduğunu belirterek," Canik Betediyesi'nin bugün 100 trilyon borcu var. 

Biz iş adamayız. Biz geldiğimiz zaman o borcu da öderiz, o yatırımları da yaparız. 

Bu zulümden Canik'i kurtarmamız lazım. Birlik beraberlik içinde çok çalışmamız lazım" ifadelerini kullandı. 




Manşet


Geri Dön